Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» розгромила «Транспортні Технології» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» розгромила «Транспортні Технології»

П'ять голів від Ярослава Писька

Вчора, 23 серпня, напередодні Дня Незалежності нашої держави, ФК «Галицька здоба» зіграв свій перший поєдинок основного раунду у Гранд лізі, яка проходить під егідою ОАКЛ.

Суперником нашої команди виступив колектив «Транспортні Технології» («ТТ»). На даний момент колективи перебувають на різних полюсах турнірної таблиці.

«Пекарі» ведуть боротьбу за чемпіонство, а «ТТ» є міцним середняком першості.

Забігаючи наперед, зазначимо, що «червоно-жовтим» вдалося впевнено перемогти свого суперника із рахунком – 11:2, тим самим зробивши хороший подарунок своїм фанам напередодні свята.

Взагалі, вчора «Галицька здоба» виглядала саме таким колективом, яким звикли бачити вболівальники. З першої і до останньої хвилини гри футзалісти ні на хвилини не зупинялися й хотіли лише розвинути свої перевагу.

П’ять голів Ярослава Писька

Саме у поєдинку проти «ТТ» ми побачили того Ярослава, за яким ми скучили. 37-й номер «пекарів» і забивав, і віддавав результативні передачі. Як наслідок, на його рахунку п’ять забитих голів й звання кращий гравець матчу за версією прес-служби.

Хоча, протягом гри це звання могли завоювати і Ярослав Морикишка, який всередині першого тайму відбив семиметровий і капітан Назар Яцишин, який вчора показував саме клас гри у футзал, віддававши шикарні передачі на своїх партнерів.

Також читайте:   Якщо ви шукаєте футзальну команду

Вдалий другий тайм

Думаю не треба зайвий раз говорити про те, що у цьому сезоні «пекарі» дуже погано грають після перерви. Даний поєдинок став виключенням. Так, «Галицька здоба» пропустила два м’ячі, але й забили хлопці шість голів.

Друге місце у турнірній таблиці

Після того, як у матчі проти «Знесіння» очки втратили гравці «Майоли», а «пекарі» здобули перемогу, саме наша команда вийшла на другу сходинку в турнірній таблиці. На даний момент в активі підопічних Сергія Тригубця 24 бали і це на три менше від лідера «Княжого ринку». Тому, інтрига у боротьбі за чемпіонство зберігається.

Фартові кросівки

Як сказав після гри президент клубу Роман Палідович, який у грі також взяв участь, відбивши м’яч головою за межами поля, нові кросівки прес-аташе клубу стали фартовими для команди. Тому, на наступні матчі йому треба приходити саме у них.

«Галицька здоба» – «Транспортні Технології» – 11:2 (5:0)

Голи: Ярослав Писько (5), Володимир Бобилєв (2), Олександр Махинька, Данило Сивак. Назар Яцишин, Богдан Стефанків

Склад: Морикишка, Писько, Труш, Махинька, Лютий, Яцишин, Сивак, Бобилєв, Яблонський, Стефанків

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*