Бюджетний сегмент смартфонів в особі ZTE - Блог про Львів

Бюджетний сегмент смартфонів в особі ZTE

смартфон ZTE

У нашій країні смартфони ZTE китайської компанії поки що не сильно популярні. Тому багато моделей на продаж в Україну не поставляються. Сьогодні в магазинах смартфон ZTE, який Вам вдасться знайти, скоріше за все буде належати до лінійки Blade. Тому якщо Ви ще не встигли познайомитися з цими пристроями, почнемо саме з цих смартфонів.

ZTE Blade III. Апаратне забезпечення досить просте, при цьому телефон виглядає досить солідно і привабливо. Незважаючи на ціну, цей смартфон позиціонується як надійний пристрій, що вселяє довіру в своїй роботі покупцям.

ZTE Blade III

Схоже, що тепер тільки бюджетні телефони Android матимуть повний набір фізичних кнопок на своїх телефонах. А оскільки ZTE Blade III є саме таким, то тут ми можемо бачити кнопку контекстного меню, кнопку «Додому», клавішу «Назад» і кнопку пошуку в нижній частині дисплея. Також цікаво відзначити, що цей телефон підтримує тільки 2,4 ГГц Wi-Fi. Більшості людей все одно, але у всіх більш завантажених зонах Wi-Fi – всюди, де багато людей, що використовують бездротову мережу, перевантажена смуга низьких частот може стати неприємним розчаруванням. З іншого боку, 5 ГГц недовикористовуються і мають більш короткий діапазон, тому не поспішайте засмучуватися заздалегідь. Незважаючи на маленький екран за сучасними мірками, працювати з текстовими повідомленнями на телефоні зручно. Чесно кажучи, клавіатура ZTE трохи болюча тема, багатьом користувачам вона може здатися не зовсім логічною. Наприклад, щоб перейти від введення тексту Qwerty до числовому введення, натисніть кнопку з написом «123». Щоб повернутися до введення Qwerty, ви натискаєте кнопку з масивною стрілкою на ній.

ZTE Blade V7. Це повністю металевий смартфон (звичайно ж, не рахуючи скляного дисплея). Це прекрасний пристрій з тонким і гладким корпусом розміром 146 х 72,5 х 7,5 мм. Вигнуті кути і тонка конструкція роблять його трохи схожим на iPhone 6, хоча ZTE має вигнуту задню частину на відміну від iPhone. На Blade V7 також немає пластикових антенних смуг, хоча металева задня частина має пару дуже тонких щілин зверху і знизу. ZTE Blade V7 має 5,2-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD і щільністю пікселів 440 пікселів на дюйм. Він оснащений 2,5D склом із зігнутим краєм, і ZTE стверджує, що у пристрої співвідношення екрану до корпусу складає 78,2%.

Також читайте:   Мобільний конкурс!!!

ZTE Blade V7

ZTE Blade V7 має 13-мегапіксельну задню камеру PDAF з подвійним кольоровим спалахом. Виробник стверджує, що вона може сфокусуватися за 0,3 секунди.

Але не весь асортимент зводиться до однієї лінійки. ZTE Nubia N1 Lite – ще один смартфон, що заслуговує Вашої уваги. Незважаючи на свої досить значні розміри – а діагональ екрану складає 5.5 дюймів – цей телефон вийшов досить стильним і тонким. Ергономічна модель відноситься до категорії бюджетних смартфонів, проте пропонує досить сучасний функціонал. Батарея на 3000 мАг забезпечить цілий день автономної роботи смартфона, дві камери на 8 і 5 Мп дозволяють створювати цікавий контент, включаючи режим панорамної зйомки. Серед інтерфейсів – Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS, A-GPS, LTE.

ZTE Nubia N1 Lite

Закриває наш огляд смартфонів ZTE – Axon 7. Цей пристрій відноситься до категорії безрамкових моделей, що говорить про його більш високий рівень. Під кришкою цього гаджета ховається потужний процесор Snapdragon 820 з частотою 2.2 і 1.6 ГГц, що забезпечує високу швидкість відклику. AMOLED екран на 5.5 дюймів, ємний акумулятор на 3250 мАг, а також 64 Гб внутрішньої пам’яті говорять самі за себе.

Але тут є одне але – такі характеристики пристрою заздалегідь говорять про те, що ціна цієї моделі буде відрізнятися від тих що були заявлені раніше, але в цьому немає нічого дивного, так як мета кожної компанії – вдосконалюватися, і ZTE також прагне вийти на новий рівень і залучити покупців з інших сегментів.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*