Як підкорити серце коханої? Замовити букет троянд у AnnetFlowers

доставка квітів

У пошуках ідеального букета для коханої чоловік не скупиться на час і кошти. Але як прикро, коли піднесений подарунок зав’яне вже на наступний день! Побоювання помилитися з вибором і засмутити обраницю навіває на думці, що купити букет троянд https://www.annetflowers.com.ua/bukety-iz-roz/ гідного рівня – рідкісна удача. Інтернет-магазин квітів «АннетФловерс» готовий довести зворотнє.

4 причини замовити букет троянд саме в AnnetFlowers

Онлайн-служба вже давно набула хорошої репутації серед клієнтів по всьому світу. І ось чому.

    троянди

  • Свіжість продукції. Доставка квітів, що працює не тільки по Львову, Києву, але й іншим містам планети, співпрацює з перевіреними постачальниками. Композиції збираються безпосередньо перед відправкою. Про якість піклується і кур’єр, який доставляє букет голландських, кущових або піоновидних троянд в автомобілі з кондиціонером. Злагоджена робота співробітників онлайн-магазину дарує яскраві емоції не тільки від елегантності оформлення, але і довговічності букета.
  • Багата палітра відтінків. Червоні троянди – це класика. Але в каталозі служби доставки представлені й інші колірні варіації. Сьогодні в моді монохромні букети білого, рожевого і жовтого відтінків. Також виграшним рішенням буде замовити бутони в кремових тонах і композиції мікс з додаванням рослин схожої тональності.
  • Безліч варіантів подачі. У «АннетФловерс» прагнуть, щоб клієнти могли замовити букет троянд з доставкою, виконаний з ноткою індивідуальності. Яскравий ведмедик або полум’яне серце з троянд напевно порадують романтичну натуру. Практичні дами оцінять квіти у коробці (наприклад, у вигляді серця), зручні для транспортування і які не потребують ретельного догляду. Ще один яскравий варіант для вручення – троянди у кошику. Зворушлива композиція підкорить серце цінительки природньої краси.

доставка квітів

Можливість замовити букет троянд за 5 хвилин

Для зайнятих клієнтів Інтернет-сервіс пропонує такі способи оформлення замовлення:

  1. за телефонами: +38 044 223 96 97, +38 066 323 40 49 (Viber). Спілкування з оператором допоможе за лічені хвилини уточнити всі деталі, включаючи ціну логістики і підсумкову вартість подарунка, й узгодити наповнення букета на замовлення («АннетФловерс» пропонує і таку послугу);
  2. через сайт. Замовити букет троянд можна вибравши потрібну композицію з каталогу і натиснувши кнопку «купити». Після заповнення бланка замовлення необхідно дочекатися дзвінка від оператора для підтвердження покупки.

Уже 15 років AnnetFlowers допомагає парам говорити про любов на мові квітів. Щоб зрозуміти, чому багато хто так цінує роботу цієї служби доставки, досить один раз замовити тут подарунок для обраниці.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*