Як видозмінюється площа Двірцева - Блог про Львів

Як видозмінюється площа Двірцева

Площа Двірцева

Рік тому, слова мого хорошого приятеля, цитую: «Ігор, класне у вас місто, але ця площа перед вокзалом – це просто жах. Як на таке може дивитися місцева влада? Це просто ганьба».

Погоджуюся, адже такої жахливої площі як Двірцевої я вже давно не бачив. Кругом цигани, бруківка якщо і є то через раз, сміття, автобуси чи автомобілі можуть зламати все що у них є. Одне що радувало, так це оновлені каси на автостанції.

А реально тут був фонтан, можна його зробити таким класним як на площі Митній, придумати автостоянки, модернізувати лавочки, замінити бруківку, зрештою вигнати в шию клятих бомжів.

Минув рік, то й же колега їхав транзитом через Львів, вийшов на площу на вокзалі й знову сказав наступне: «Тепер вже інша справа, помітно що почали робити реконструкцію, все має виглядати класно, але зараз ще страшнувато. Чи зуміють робітники завершити роботи до початку зими?».

Ігор Воробус вирішив не гаяти часу, а поїхати на площу Двірцеву (саме так у Львові називають територію біля вокзалу) і самотужки глянути що там і як, і коли планують відкрити її після ремонту.

Що я там побачив? Дійсно, роботи тут киплять повним ходом.

Вже замінено трамвайні колії й до місяця часу тут мають їздити трамваї. Пора би вже, адже реально важко добиратися на вокзал з привокзальної площі, де як не торгаші посідають на велосипедні доріжки або тротуари або ж люди масово лізуть під автомобілі, які рухаються на зелене світло.

Також читайте:   ATB у Львові

Почали встановлювати зупинки, виглядає досить непогано як і лавочки. Їх поки що ще мало, згодом, кажуть, має бути їх більше.

Замінена плитка, починають класти шари асфальту, де і мають їздити автобуси. Також на Двірцевій де-не-де вже з’являються торговельні павільйони. Згадайте як було колись: стояли такі кіоски, що бридко було на них глянути, вже мовчу аби що-небудь купити.

Як справи з фонтаном та підземним паркінгом? Так, так, саме підземним. Його обіцяють також зробити аби на площі, де кожного дня приїздить багато людей можна було припаркувати автомобілі.

Так ось, новина про ці об’єкти мене розчарувала. З ним було вирішено дати паузу й робити аж наступного року. Найголовніше аби до 2020 вистачило грошей. А то я вже добре знаю як у нас ремонтують вулиці.

Одним словом, побачимо. Обов’язково завітаю сюди коли поїде трамвай і гляну як видозмінюється Двірцева далі – на наступних етапах реконструкції.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*