«Галицька здоба» припинила боротьбу за Кубок України

Срібні

Це стало відомо після того, як підопічні Сергія Тригубця вдруге поступилися своєму супернику «Максимусу», на цей раз із розгромним рахунком – 2:8.

У порівнянні з першим поєдинком цих команд склади суттєво не змінилися. Хіба що у «пекарів» через травму гру пропускав Андрій Труш, який вибив зі строю орієнтовно на три тижні.

Щодо гри, то її знову впевненіше розпочали гравці «Галицької здоби». Вже у дебюті класні нагоди відзначитися мали Данило Сивак та Маркіян Данилевич, але голкіпер «Максимусу» Андрій Жезло був на висоті. Здавалося гол «пекарів» буде питанням часу, але так лише здавалося.

Опісля 7-ої хвилини (саме тоді перший свій момент створили «максималісти») нашу команду наче підмінили. Гравці почали помилятися на рівному місці, робити обрізки. Найгірше, що й моментів біля воріт суперника фактично не виникало.

Чого не скажеш про суперника. На 8-й хвилині після грубої помилки в захисті «червоно-жовтих» відзначився Володимир Гриник.

Минає п’ять хвилин і вже Григорій Баранець чудом не влучає у незахищений кут наших воріт.

Нарешті на 16-й хвилині Ігор таки карає «Галицьку здобу» вдруге, коли по черзі обігравши двох оборонців, відпасував на ніким не прикритого Хіреша й Лямін зробив рахунок у зустрічі – 0:2.

«Коуч» нашої команди миритися з таким перебігом подій на майданчику не хотів й невдовзі Данило Сивак вийшов у футболці п’ятого польового гравця.

Але, й ця тактика ні до чого доброго не призвела. Навпаки, Олег Галамага ударом зі своєї половини майданчику зробив рахунок у зустрічі – 0:3.

Також читайте:   «Кубок Львова 2023». Анонс другого ігрового дня

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок.

Були на дії, що після перерви малюнок гри «Галицької здоби» зміниться, але це лише були здогадки. З початком другого тайму Віталій Патуляк та Олег Кушла довели рахунок у зустрічі до 0:5 і лише після цього наші гравці прокинулися.

Так, завдяки голам від Німіти Єфімова та Сергія Тригубця довелося хоч трохи скоротити відставання у рахунку, але ж і до завершення гри «пекарі» пропустили ще тричі.

За «Максимус» відзначалися двічі Володимир Гриник, ще один на свій рахунок записав Лямін Хіреш.

2:8 – перемога суперника, заслужена перемога й за підсумками двохматчевого протистояння «максималісти» проходять у наступний раунд змагань.

Нашій ж команді, для якої цей матч став найгіршим за останній рік, є над чим задуматися щоб у майбутньому бути боєздатним колективом і боротися за найвищі місця у різноманітних турнірах.

«Галицька здоба» – «Максимус» – 2:8 (0:3)

«Галицька здоба»: Шуптар, Денчук, Махинька, Гірний, Данилевич, Саламаха, Тригубець, Партика, Сивак, Яблонський, Єлфімов, Стефанків

«Максимус»: Жезло, Корнова, Г. Баранець, Б. Баранець, Галамага, Іляш, Кушла, Патуляк, Сергієнко, Сікач, Хіреш, Цимбаляк, Чучман

Голи: Єлфімов, 26, Тригубець, 37 (пен.) – Гриник, 8, 32, 34, Л. Хіреш, 16, 37, Галамага, 18, Патуляк, 22, Кушла, 23

Попередження: Яблонський, 15 – Г. Баранець, 30

Кращий гравець у цій грі за версією прес-служби – Олександр Махинька

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*