Популярність доставки товарів із Європи: нюанси імпорту в Україну - Блог про Львів

Популярність доставки товарів із Європи: нюанси імпорту в Україну

Популярність доставки товарів із Європи: нюанси імпорту в Україну

Європа – географічно найближчий до України ринок товарообігу. Всі новинки моди й електроніки з усього світу зібрані тут, а також найвищої якості інструмент, промислові товари, продукти харчування, напої та багато іншого. Крім того, покупки в європейських Інтернет-магазинах – справа захоплююча та приємна для бюджету, а доставка вантажів з Європи зараз доступна кожному. Для деяких наших співвітчизників така діяльність навіть перетворилася на справжнісінький бізнес.

Але все ж, багато людей не наважуються купувати в Європі через Інтернет просто тому, що не знають, як легко можна отримати куплений товар. Хоча більшість роздрібних покупців особливо і не вникають в питання, яким способом (транспортом) буде здійснюватися до них доставка, вибираючи з тих варіантів, які пропонуються конкретним Інтернет-магазином.

Інша справа, якщо мова йде про оптовиків-професіоналів (вони вникають у все 🙂 ).

Отже, доставка вантажів з Європи в Україну здійснюється як наземним транспортом (автомобільним, залізничним), так і морським і авіадоставкою. Кожен із варіантів має свої переваги і недоліки як по швидкості доставки, так по ціні. Якщо, скажімо, авіадоставка дозволить Вам використовувати придбаний товар за лічені дні, то вона не буде такою ж приємною для бюджету, як, наприклад, морський варіант. Який, при цьому, не буде настільки оперативним…

Також читайте:   Дорожчає проїзд в електротранспорті

Крім ціни і швидкості доставки враховується багато інших чинників: надійність перевізника, складності митного оформлення, наявність товарів, які швидко псуються, крупногабаритних, негабаритних і/або крихких вантажів, необхідність комбінування декількох видів транспорту і т.п.

Якщо Ви не бажаєте заморочуватися усіма нюансами митного оформлення і доставки товарів на батьківщину – можна скористатися послугами однієї з митно-брокерських, логістичних компаній. Тільки раджу налагоджувати партнерські взаємовідносини лише з тими фірмами, діяльність яких підтверджена ліцензією, і які у бізнесі не перший день. Як варіант, можна звернутися в УкрВіпСервіс, який вже встиг завоювати репутацію на ринку і здатний забезпечити комплекс експедиторських послуг та послуг з митного оформлення вантажів, і, власне, саму доставку.

За рахунок правильно організованої логістики доставка вантажів з Європи в Україну не стане «головним болем», а лише одним з повсякденних процесів Вашого бізнесу.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*