«Любарт» – «Галицька здоба». Післямова

Післямова

Після гри у Луцьку, в якій «пекарі» поступилися своєму супернику – 2:3, головні тренери команд поділилися враженнями від гри.

Сергій Тригубець, ФК «Галицька здоба»

Сергій Тригубець

Звичайно, результатом гри я не задоволений. Перший тайм наша команда повністю провалила. З чим це пов’язано? Мабуть з тим, що напередодні «Галицька здоба» провела важкий поєдинок проти «Темпу-Відники» у Гранд лізі Львівщини. Плюс на цю гру ми важко добиралися. Через транспортний колапс запізнилися, вийшли грати без розминки і, як наслідок, пропустили три голи.

У перерві поговорив з хлопцями, було вказано на їхні помилки і дякую, що вони повірили в себе й намагалися зробити камбек. Це майже вдалося. Забий в кінці гри Олег Панасюк, результат гри був би іншим.

Це футзал, вітаємо «Любарт» з перемогою, рук не опускаємо й маємо велику надію, що у наступних поєдинках ми надолужимо втрачене.

Назар Бугайчук, ФК «Любарт»

Назар Бугайчук

Результатом, звісно, що задоволені, перемога є перемогою. Тим більше, що дана звитяга виявилася прем’єрною для «Любарта» у змаганнях Другої ліги України.

Також читайте:   Футбол. Україна 4:0 Естонія (відео)

Проте, є й інша сторона медалі. Так, як ми провели другий тайм, це не вкладається в жодні рамки. Добре відіграли першу половину ігрового часу, все було нормально, але у перерві деякі гравці подумали що перемога вже в кишені, за що суперник ледь нас не покарав. «Галицька здоба» притиснула нас до власних воріт, створила ряд моментів, а потім і забила два голи. Могла й забити третій, але гравець суперника нас пробачив, не влучивши у пусті ворота.

Тому, такий розвиток подій дещо розчарував. Будемо проводити детальний аналіз гри і розбиратися чому так сталося.

Загалом же брати участь у Другій лізі України нам подобається. Зменшився склад учасників нашої групи, але, з іншого боку класно те, що всі команди фактично одного рівня. Тому, очікуються дуже цікаві поєдинки.

Нагадаємо, у маті другого туру Другої ліги України львівська команда гостювала у місцевого “Любарта” й поступилася – 2:3. Звіт про цю гру читайте ТУТ.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*