Товариський матч № 2. Україна (U-17) – Сербія (U-17) – 3:1 (відео) - Блог про Львів

Товариський матч № 2. Україна (U-17) – Сербія (U-17) – 3:1 (відео)

Україна - Сербія - 3:1

У порівнянні з першим матчем проти сербських юнаків, наставник юнацької збірної Віталій Одегов зробив деякі зміни. Зокрема, у воротах нашої команди з перших хвилин з’явився Дяченко.

Стались деякі зміни і у четвірках «синьо-жовтих» – у стартовому квартеті замість Герчаківського вийшов Новак, а у другій «ланці» місце Бабілова зайняв Курилів. Що стосується збірної Сербії, то у неї все було без змін.

Друга гра стартувала з активних дій української команди. І вже у дебюті поєдинку підопічні Віталія Одегова могли відкривати рахунок – могли відзначитись Новак та Лутай. Серби часто помилялись у ситуаціях, де можна було би обійтись без помилок. Врешті-решт, на 6-й хвилині «синьо-жовті» таки повели в рахунку. Це сталося після того, як Дичук у звичній для себе манері прийняв м’яч на «стовпа», розвернувся та пробив – 1:0 на користь господарів майданчику. На цьому українці не зупинялись. Відповідно, моменти біля воріт Джорджевича виникали часто. І під час першого тайму українці ще неодноразово могли забити – шанси «розписатись» у сербських воротах мали Квасній, Дичук, Малиновський. Однак, незважаючи на їх зусилля, рахунок залишався тим же самим – 1:0.

Варто сказати, що незважаючи на те, що перевага нашої команди була мінімальною, та все-таки гра проходила під контролем «синьо-жовтих». Більше того – підопічні Віталія Одегова майже не дозволяли своїм опонентам щось зробити біля воріт Дяченка. Точніше, це серби виглядали розгублено, що у них далеко не все виходило. Лише під кінець першої половини гри гості активізувались, і навіть спробували створити небезпечні моменти біля наших воріт. Однак, Дяченко, коли це було потрібно, рятував збірну України від голу. А на останній хвилині першого тайму спалах активності від сербів «притушив» своїм голом Дичук – 2:0, і юнацька збірна України пішла на перерву, маючи більш-менш комфортну перевагу.

На старті другого тайму серби знову активізувались. Основну ставку балканці робили на дальні удари. У сербської збірної найактивнішим був Урошевич – саме від нього йшла основна загроза воротам Дяченка на початку тайму. Однак, цей спалах активності у балканської команди був не таким тривалим, як цього хотілося б гостям. Цим могли би скористатись українці, однак у другій 20-хвилинці Віталій Одегов здебільшого експериментував з новими поєднаннями гравців у четвірках, і це відображалось на грі, оскільки «синьо-жовті» були не такими активними, як у першій половині зустрічі. Відповідно, і моментів біля воріт Джорджевича було менше. І це стало причиною того, що темп гри у другому таймі впав.

Також читайте:   Друга ліга: «Городенка» стала чемпіоном на своєму майданчику

Нового спалаху активності довелось чекати до заключної 5-хвилинки матчу. І цей спалах активності був у сербів, які мали кілька небезпечних нагод. А на 38-й хвилині балканцям вдалося створити випад на ворота Дяченка, і він став результативним. Це спонукало українців почати діяти більш активно, адже нічия у цьому поєдинку (нехай і товариському) навряд чи входила у їх плани. Підопічні Віталія Одегова перейшли до атак, і в одному з епізодів Британ таки змусив сербів капітулювати втретє. Як показали подальші події, це був останній гол у даній грі.

Отже, юнацька збірна України, складена з гравців 2002-2003 р. н., здобула свої перші дві перемоги. І, сподіваємось, що вони будуть не останніми. Вже на початку січня підопічні Віталія Одегова зіграють на виїзді два матчі з однолітками з Португалії. Тому, буде цікаво подивитись на це покоління на фоні однієї з топ-команд.

Україна (U-17) – Сербія (U-17) – 3:1
Голи: Дичук (6, 20), Британ (39) – Живанович (38)
Україна (U-17): Дяченко – Британ, Дичук, Квасній, Новак – Лутай, Малиновський, Семенченко, Курилів – Герчаківський, Петросюк, Бабілов
Сербія (U-17): Джорджевич (Любашевич, 36) – Урошевич, Живанович, Мар’янович, Речевич – Лукіч, Неделькович
Попередження: Лутай (4) – Живанович (37)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*