Везунчик Грек або щастя у футлярі

Костя Грек

Везунчик Грек або щастя у футлярі.

Наші шановні читачі мабуть пам’ятають, що легендарний львівський автор Костя Грек нещодавно придбав собі новий вінок.

З боку нашого письменника це був вимушений, але необхідний крок, адже старий вінок добряче вже зносився і більше тепер нагадує кільце святих на перших християнських іконах… Не всім, однак, відомо, що урочисте введення в експлуатацію цієї новації Костя вирішив відтермінувати аж до 2020 року. Автор пояснює це бажанням порадувати на Новий рік своїх фанів деяким апдейтом свого іміджу…

Та саме найцікавіше, мабуть, полягає в тому, що неждано-негадано письменникові вдалося сумістити свої благородні поривання з улюбленою італійською темою! Минулого тижня, шпацеруючи, як звикле, із книгами львівською стометрівкою, він і сам став об’єктом рекламної акції – цього разу з боку піццерії «La п’єц».

Ця чудова фірма зі «штабами» у Львові, Вінниці та Івано-Франківську спеціалізується на доставці випеченої на дровах піцци за дзвінком своїх клієнтів. Її співробітники власне здійснювали промоцію і, крокуючи до оперного театру… Натрапили на Костю! І мало того, наш письменник поласував на обід смачнісінькою піццою, мало того, що він включив аж два нових ролики до своєї «Колекції брендів», так він ще здобув собі новий картонний футляр! Пояснимо нашим читачам, що ця річ є доконечно необхідною, якщо не для вічного, то бодай довговічного життя нових Костевих лаврів!

Також читайте:   "Увірвався в зарубу" або коли відпочинок лише сниться

От вже дійсно: фортуна посміхається сміливим. Поаплодуємо нашому переможцю, і подумки підготуємося до релізу першого Костевого кліпу, відзнятого із піццерією «La п’єц», який ми опублікуємо вже завтра.

Хто такий Костя Грек або як молодий автор книг завітав в гості до Воробуса

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*