Якщо зламався принтер - Блог про Львів

Якщо зламався принтер

Якщо зламався принтер

Якщо хтось думає, що рубрика «Запитай у Воробуса» перестала функціонувати, то ви помиляєтеся. Вона ще раніше була започаткована й не буде переставати існувати й у майбутньому.

Тому, якщо у вас є запитання до автора блогу, пишіть, а я буду намагатися максимально задовольнити потреби наших читачів.

А тепер, безпосередньо до запитання, яке буквально вчора прийшло у нашу редакцію. Далі цитую:

«Доброго дня, Ігоре, у мене не працює принтер, що робити?».

Що робити?

Звичайно, було би добре побачити Ваш принтер, чи ще краще показати спеціалісту, але все ж спробую дати кілька порад. Бо дуже часто принтер не працює не через поломку, а через якусь іншу банальну причину, яку можна легко усунути своїми силами.

  • Отже, у першу чергу треба перевірити всі кабелі, які йдуть до принтера. Для прикладу, у мене бувала така проблема, а вирішив її просто – глянув, які кабелі йдуть до принтера, переставив їх в інше гніздо, перезавантажив комп’ютер і все почало працювати.

    Як виявилося згодом, банально заглючив usb-порт.

    Якщо зламався принтер

  • По-друге, можна спробувати перевстановити драйвер (дрова) до вашого принтера. Це зробити дуже просто: дивитеся на марку вашого апарату, шукаєте її в пошуковій системі, дописуєте слово – «драйвер» і маєте свято. Якщо є можливість, то краще скачувати «дрова» з офіційних сайтів.
  • По-третє, не знаю яка причина поломки вашого принтера. Можливо є проблема з картриджем і треба банально зробити нову заправку, буває що й погано друкує чи не друкує взагалі. Тоді, вже своїми силами це зробити не вдасться і варто звернутися у сервіс.

    Добре, що у сучасному світі майстрів є багато. Для прикладу, у мене були проблеми із картриджем, то його банально замінили. Також картриджі ремонтують, якщо це можливо. Якщо Ви зі Львова, можу порадити такий сервіс: ремонт принтерів у Львові.

    Якщо зламався принтер

  • По-четверте, шукати вирішення проблеми в інтернеті.

    Ще колись давно, в часи, коли Ігор Воробус не вмів користуватися сучасними технологіями, хороший приятель навчив мене «гуглити». Саме у всесвітній павутині є багато можливих шляхів вирішення проблеми.

    Боятися експериментувати не треба.

  • По-п’яте, намагатися переустановити операційну систему

    Це вже крайні випадок. Робити це треба лише коли вже нічого не допомагає. Можливо система почала конфліктувати, вірус чи ще яка-небудь інша проблема. Інколи переустановлення «вінди» серйозно допомагає.

Будьте здорові, пильнуйте свої принтери і не ламайтесь самі. Ваш Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*