За які команди цієї зими виступає Ігор Воробус?

Воробік

Зима, перший робочий день нового тижня, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями.

І вже зараз очікуйте на порцію філософії від вашого автора. Давно її не було? Таки давно.

Отже, чим живу зараз і про що думаю?

Перш за все Ігор Воробус весь у футболах. Я вже буває так собі сиджу й думаю, а чи бува його не забагато. Стільки не бігав навіть за часів існування команди «Нові імена» з якою у мене асоціюються поки що лише найкращі футзальні часи.

За кого цієї зими бігає ваш автор? Відповідаю, за «Stoty» у Другій лізі футзалу Львова, яка проодить під егідою Асоціації футзалу Львівщини, за «Benteler» у «Gold Business League» під егідою Асоціації футзалу міста Львова та команду «ASG Wolf» у Першій лізі обласної федерації.

По черзі про кожен із цих колективів та їхні завдання.

«Story»

Відверто слаба команда, зіграли ми 5 матчів і не набрали жодного балу. Завдань тут нема, а все тому, що немає належної кількості досвідчених футзалістів. Це якраз та команда, на яку кажуть – аматори. Люди приходять сюди просто пограти в улюблену гру. Свого роду тренуванням з підвищеною відповідальністю є ці матчі і для мене. У перших турах я виглядав слабо, але з дня на день додаю. Так було колись, так є і зараз.

Також читайте:   Недооцінка

«Benteler»

У цю команду мене покликав виступати відомий футзаліст та тренер Сергій Тригубець. У «синіх» завдання максимальні. Тому, тут права на помилку як такої нема.

Та й конкуренція у мене в цій команді ще та. Перед сезоном «коуч» вніс до заявки аж 4 (!) воротаря. Тому, треба виходити і доводити своє місце у складі.

У чемпіонаті бере участь окрім нас ще 10 команд і це робить змагання ще цікавішими. Побачимо в кінці сезону що вдасться виграти нашій команді.

«ASG Wolf»

Це взагалі новий проект у моїй футзальній кар’єрі. Виступають тут ті ж самі гравці що і влітку за «Першу Приватну Броварню» на чемпіонаті під егідою ОАКЛ, плюс працівники однойменної компанії.

На даний момент ми зіграли дві гри і показали стовідсотковий результат. Подобається мені тут те, що хлопці голодні до перемог. Вони приходять на матчі й хочуть зробити все від них можливе аби команда набирала три залікові бали.

Тут у вашого автора є стабільне місце в основному складі.

Тому, взимку є чим зайнятися. Єдине, що відновлення організму у мене вже не таке яким воно було колись.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*