ФК «Галицька здоба» не вистачило кроку для завоювання чергового трофею - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» не вистачило кроку для завоювання чергового трофею

За крок до завоювання трофею

З 11 по 12 січня у палаці спорту «Галичина» проходив вже традиційний Всеукраїнський турнір з футзалу серед аматорських колективів України – «Open Winter Cup Lviv 2020».

Взяла участь у ньому й «Галицька здоба», яка після поразки минулого року у вирішальному поєдинку «Грифонам», будь-що хотіла вибороти цей трофей.

За результатами жеребкування «пекарі» потрапили до групи «С», де за право потрапити у півфінал Великого Кубка підопічні Сергія Тригубця боролися разом із «Фокстрот» та «Maifon».

На цій стадії змагань «червоно-жовті» серйозного опору не відчули. «Фокстрот» наша команда здолала із рахунком – 7:0, а над «Maifon» була здобута звитяга – 5:3.

Куди цікавіше стало наступного дня. У боротьбі за вихід у головний матч турніру «Галицька здоба» зустрілася із «Ліневич Груп». Здається швидкі голи від Ярослава Писька та Олега Панасюка мали забезпечити «пекарям» легку перемогу, а завершилося все «звитягою на морально-вольових». У кінці гри гравці «Галицької здоби» пропустили один гол, а в кінці суперник цілком міг награти й на другий гол.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» - «A-Z Techno». Анонс

До слова, цей поєдинок завершився міні-скандалом. В одному з епізодів рефері гри, на думку гравців «Ліневич Груп», не призначив пенальті й після цього на майданчику почалася бійка. У підсумку, судді вирішили не догравати цю гру й за вісім секунд до кінця пролунав фінальний свисток.

Фінальний же поєдинок проти київського «Інтера» став справжньою окрасою змагань. Ведучи у рахунку – 2:1 (відзначилися у нас Сергій Тригубець та Олег Панасюк ), наша команда пропустила гол за 6 (!) секунд до фінальної сирени. У серії ж пенальті сильнішим був суперник.

Тому, у підсумку, ми знову змушені задовольнитися сріблом.

Але, і це ще не все.

Після завершення змагань індивідуальною нагородою (кращий нападник) було відзначено гравця ФК «Галицька здоба» – Богдана Стефанківа. Вітаємо.

Кращим же бомбардиром нашої команди на цьому турнірі «Open Winter Cup Lviv 2020» став Олег Панасюк, який наколотив у ворота суперників 5 голів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*