ФК «Галицька здоба» стала абсолютним чемпіоном Львівщини -2019 - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» стала абсолютним чемпіоном Львівщини -2019

Абсолютний чемпіон

У півфінальному поєдинку «пекарі» зустрілися з ФК «Мостиська».

Що одразу ж кинулося в очі на початку цієї гри, так це обмежена лава запасних у суперника. Якщо у «Галицької здоби» на гру прийшло 14 людей, то у «мостищан» було лише восьмеро.

Тим не менше, до середини першого тайму суперник зумів стримувати атакувальний порив нашої команди й навіть активно контратакуючи. Найнебезпечнішим у їхньому складі був Андрій Дева. У складі «червоно-жовтих» же виділявся Віталій Патуляк, який згодом і стане одним із героїв зустрічі.

Саме він ще у першому таймі зумів оформити дубль і віддати результативну передачу на Павла Миколюка. Ще одним голом за «пекарів» відзначився Олег Лашин.

Суперник на такі дії гравців «Галицької здоби» відповів голом від Тараса Щура.

4:1 – такий результат першого тайму цієї гри.

Другий тайм став повною протилежністю першого. «Червоно-жовті» грали переважно по рахунку, а гравці ФК «Мостиська» хотіли будь-що відігратися. Справедливості заради варто відзначити, що і моментів у номінальних гостей було вдосталь, але Андрій Жук, який після перерви змінив у воротах Антона Денчука, діяв дуже впевнено.

Єдине, що вдалося команді з «Мостиськ» – це підсолодити гіркоту поразки в кінці гри, коли за «мостищан» відзначився їхній лідер Андрій Шагало. Щоправда, перед тим Павло Миколюк оформив дубль і довів, таким чином, рахунок у грі до – 5:1.

Підсумок цієї гри – 5:2 на користь нашої команди у битві за трофей абсолютного чемпіона «Галицькій здобі» потрібно було зіграти з червоноградським «АгроІнвестом».

Також читайте:   Євро-2022 (U-19). Основний раунд. Франція, Хорватія та Італія їдуть на чемпіонат Європи

Фінальний поєдинок теж видався на славу. Футзалісти з містечка у Львівській області не виглядали хлопчиками для биття й з перших хвилин кинулися у боротьбу з «пекарями». Класний момент забити мав Олег Галянт, але Антон Денчук був на місці. Минає ще хвилина і Павло Козупас знову перевіряє на міцність воротаря «Галицької здоби».

Відбивши стартовий порив гравців «Агроінвесту», підопічні Сергія Тригубця почали теж створювати моменти. Зокрема, могли забивати Ярослав Писько (поперечина) та Павло Миколюк (воротар).

Гол же вийшов з розряду курйозних. Тривала шоста хвилина гри, коли гравець «Агроінвесту» просто подарував м’яч Ярославу Письку, той відпасував його на Тригубця і Сергій відправив «шкіряного» у пусті ворота – 1:0.

Минає ще три хвилини і вже Руслан-Роман Майовецький робить рахунок у грі – 2:0 на користь нашої команди.

Правда на тій же 9-й хвилині Василь Чорноусько один гол відквитав.

І знову минає хвилина й один із найкращих гравців фіналу чотирьох Віталій Патуляк збільшує перевагу «Галицької здоби» до двох м’ячів. А після перерви він, а також Сергій Тригубець та Богдан Стефанків доводять перевагу нашої команди шести голів, на що симпатична команда з Червонограда, якій також варто віддати належне, зуміла відповісти голом престижу.

6:2 – перемога «Галицької здоби», яка захистила титул абсолютного чемпіона Львівщини 2019 року.

Кращий гравець нашої команди у фіналі чотирьох за версією прес-служби – Віталій Патуляк.

Повний перелік гравців, які долучилися до завоювання трофею:

Воротарі: Антон Денчук, Андрій Жук
гравці: Сергій Тригубець, Назар Яцишин, Микола Богданов, Олег Панасюк, Богдан Стефанків, Руслан-Роман Майовецький, Ярослав Писько, Олег Лашин, Олександр Махинька, Віталій Патуляк, Павло Миколюк, Роман Цень

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*