“Дзвінки для батьків” (60 гривень). Що це і з чим це “їсти”? - Блог про Львів

“Дзвінки для батьків” (60 гривень). Що це і з чим це “їсти”?

Тариф для батьків

Життя триває, а з ним і починають з’являтися нові пости на блозі, який ви зараз читаєте. Розумію, що коронавірус – це зараз головна новина, ми її моніторимо як і всі, але сьогодні поговоримо про інше.

Ще наприкінці минулого року популярний оператор мобільного зв’язку «Київстар» оголосив своїм абонентам про значне подоорожчання послуг зв’язку. Зачепило воно й вашого автора, адже, якщо раніше я платив абонентську плату в розмірі 75 гривень, то зараз мені збільшили її до 125-ти. Нічогісінько так?

Але, я не один такий? Уявіть собі бідних пенсіонерів, яким також також збільшили абонентську плату.

Вчора моя сусідка, яка вже пенсійного віку буквально таки випросила мене піти з нею у центр обслуговування абонентів, адже за її словами, там є нормальний тариф за шістдесят гривень. Принаймні так їй сказали подруги.

Послухав, пішов з нею, адже вже давненько не ходив у «Київстар».

Приходжу під двері, що одразу ж кидається в очі, так це велика кількість людей. Виходить чоловік середнього віку. Питаю що там таке, у відповідь чую «коронавірус там» і пішов. Отакої. Помішалися вже всі з тим коронавірусом.

Заходимо у приміщення, дійсно багато людей, серед них велика кількість літнього віку. Слава Богу, що є можливість зареєструватися в електронну чергу, а то б стояв тут до вечора.

Також читайте:   Життя без мобільного телефону

На інформаційному табло видає мій номер талону й ми підходимо до стійки.

Дійсно, пенсійний тариф існує, але він на контрактній формі.

Для того аби на нього перейти треба підписати контракт. Термін дії договору необмежений. Єдине що треба мати з собою це паспорт та ідентифікаційний код.

Працівник центру обслуговування клієнтів вносить ваші дані, замінює сім-карту на нову, кошти, які залишилися на старій переносить на бонусний рахунок, поповнює вже новий й за мить вже можна користуватися новим тарифом.

Що у нього входить?

Отже, тариф для пенсіонерів має офіційну назву – «Для батьків».

Якщо ви оплатите абонентську плату в розмірі 60-ти гривень, то зможете телефонувати на номери «Київстар» згідно тарифу – 0 гривень за хвилину.

«Халявних» дзвінків на інші оператори в цьому пакеті нема. Тарифікація – 60 копійок за хвилину.

Інтернет включений, але його дуже мало. Всього лише 100 мегабайт на день.

Ще одна особливість цього тарифу, що тут абонент може “влазити” в мінус, але не більше 51-єї гривні.

Побачимо чи через деяекий час моя сусідка буде задоволена своїм вибором. Про це обов’язково повідомлюнаших читачів додатково.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*