У Львові виступить відома зірка джазової сцени Лаура Марті

Лаура Марті

16 березня 2020 року на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької із сольним концертом виступить відома зірка джазової сцени Лаура Марті на підтримку свого нового альбому «Все Буде Добре!».

Лаура Марті – українська співачка вірменського походження, яка працює з авторською музикою на перетині стилів jazz, pop, world musiс і латинських ритмів.

Напередодні Різдвяних свят співачка випустила свій перший україномовний альбом «Все Буде Добре!». У новому альбомі Лаура Марті зробила сміливий крок в сторону нових музичних орбіт: поп-музики, поп-року, соулу і фанку.

«Я експериментую, але ніколи собі не брешу. Для мене це найголовніше. Я створюю тексти і музику так, як того вимагає в цей момент моя душа. Думаю, що саме цю свободу повинен мати справжній музикант, артист. Співати треба тільки про те, у що сам закоханий та у що щиро віриш. Інакше діалог зі слухачем буде штучним. А це нікому не потрібно», – розповіла співачка.

Лаура Марті наголошує, що кожна пісня альбому — це справжня історія з життя співачки або людей, які її оточують. Скажімо найдраматичніший і зворушливий номер альбому «Жити» — це реальна історія про боротьбу молодої дівчини за своє життя.

Також читайте:   Лесь Подерв’янський відвідав Львів

Лауру дуже легко відрізнити від інших виконавців, адже оксамитовий тембр голосу: від ніжного і проникливого до імпульсивно-запального та контрастність у виконанні і поведінці на сцені не дадуть сплутати співачку ні з ким іншим.

У 2018 році на головній сцені Leopolis Jazz Fest Laura Marti виступала зі шведською джазовою зіркою Ларсом Даніельссоном (Lars Danielsson), в 2019 – в хорі Боббі Макферріна (Bobby McFerrin). Співачка співпрацювала з такими музикантами, як Misha Tsiganov, Hans Peter Salentin, Vadim Neselovskyi, Michael Borstlap.

Журнал «ELLE Ukraine» назвав Laura Marti «Кращою співачкою 2017 року». У 2019 артистка випустила альбом SHINE і провела чотири концертних 3D-шоу SHINE в Театрі на Подолі.

Березневий концерт Лаури Марті – це її перший сольник на сцені Львівської опери. Початок 16 березня о 19:00.

За матеріалами сайту sykhiv.media.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*