Де швидко взяти гроші?

Де швидко взяти гроші?

Це питання часто виникає у різних людей і в різних ситуаціях. Навіщо можуть знадобитися великі гроші та ще й терміново? Наприклад, на весілля або операцію, а у деяких також з’являється гостра необхідність купити новий телевізор, айфон або пральну машину, поремонтувати авто або квартиру. Бувають й інші проблеми.

Як брати гроші в борг?

Найпростіше це позичити гроші у знайомих, але тут велику роль має Ваша репутація. Якщо Ви із задоволенням берете гроші в борг, але не любите їх віддавати, навряд чи Ваші знайомі будуть горіти бажанням позичити хоча б маленьку суму. Віддавайте гроші завжди, і тоді в разі критичних ситуацій зможете розраховувати на допомогу близьких і друзів.

Кредит у банку

Якщо Вам потрібна невелика сума, то ваш варіант – це споживчий кредит. Він зазвичай видається до 5 років, в залежності від банку.

Плюси споживчого кредиту: Тривалий термін. Не занадто великі платежі кожен місяць. Помірні штрафи за прострочення. Можливість рефінансування. Можливість взяти суму, яку не здатні дати рідні та друзі.

Мінуси банківського кредиту: Вимога до платоспроможності клієнта, довідка про доходи. Велика роль кредитної історії.

Як бачите, далеко не кожному вдасться отримати кредит навіть на незначну суму в банку. Тому можна розглянути варіант мікропозик в організації, яка займається мікрокредитуванням.

Мікрокредитні організації

Дають гроші навіть тим, у кого з банком не вийшло домовитися. Але клієнти бувають ненадійні, організація ризикує, тому ставить великі відсотки. Ці відсотки необхідні, щоб покрити витрати, якщо клієнт перестане платити. Найчастіше гроші можна отримати шляхом переказу на карту або іншими платіжними системами.

Також читайте:   Як фінансовий стан впливає на стосунки?

Плюси кредиту від МФО: Більшість заявок схвалюють. Дають гроші в борг навіть при поганій кредитній історії.

Мінуси: Дрібні суми для позики. Доволі високий відсоток. Короткий термін кредитування. Істотні штрафи за прострочення.

Як ще можна швидко отримати гроші

Якщо ви не хочете брати в борг, то можете спробувати роздобути потрібну суму своїми засобами. Один з варіантів-продаж якихось речей.

В Інтернеті можна знайти чимало майданчиків для продажу, але ось вибрати вдалі непросто. Речі не можуть бути дорогими, якщо вони побули вживані, тому іноді цей спосіб невигідний, так як ви втрачаєте річ за невелику плату. Однак, коли ви продаєте предмети, які вам не потрібні в побуті, то це хороший спосіб.

Ви можете продавати свої ювелірні вироби. Якщо вони вам потрібні, то занесіть в ломбард.

Існують скупники, готові взяти все, навіть зіпсовані і непривабливі речі. Вони не запропонують великі суми, зате ви точно продасте.

На великих Інтернет-порталах продати швидко не завжди можливо, тому що велика кількість користувачів, через що ваше оголошення швидко втрачається серед нових.

Пощастило колекціонерам: вони при необхідності можуть продати дорогий раритет. Тут дуже важливо на інтернет-аукціоні не попасти до шахрая. На жаль, під час продажу там висока комісія для продавця.

Іноді в соцмережах можна знайти підходящу групу, яка займається продажами і покупками, це групи типу «Барахолка». Там зручно спілкуватися і можна вести бесіду. Єдине, що варто відзначити, що не всі продавці чесні, як і не всі покупці. Під виглядом покупця може виявитися грабіжник.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*