Карантин в Україні. Ситуація в Запоріжжі

Запоріжжя

Ситуацією з епідемією коронавірусу в Україні й у світі, в тому числі, залишається напруженою. Кожного дня гинуть люди й число заражених стає все більше й більше.

Наша країна не стала винятком. Кількість людей, які захворіли на вірус китайського походження на ранок 26 березня становить 156 чоловік. П’ятеро з них вже більше немає з нами.

Якщо глянути на карту зараження, то вірус корови добрався вже й до центральної, східної й південної України. Там також є випадки й на цьому, так виглядає, «корова» зупинятися не думає.

Тому, як і МОЗ, наполегливо прошу залишатися вдома, менше розносити заразу. Розумію, погуляти можна, але не довго й лише біля свого будинку.

А ви дотримуєтеся карантину?





Подивитись результати голосування

Блог Воробуса продовжує цикл публікацій із різних міст України. На цей раз ми перенесемося у місто козаків – Запоріжжя. Що ж відбувається нам розповів місцевий житель – Роман.

Далі йому слово:

Як і у решті міст, у нас теж ввели стан надзвичайної ситуації. Станом на 26 березня у нашій області підтверджено 7 випадків захворювання на коронавірус.

Яка ситуація у місті? Коронавірус у Запоріжжі

Маски

Їх носять не всі. Якщо вдатися до термінології, то через. Особисто я працюю на роботі, на якій без маски заходити заборонено.

У продовженні теми масок, купити їх в аптеках майже нереально. Їх немає.

Хто їх має, то стараються, особливо у приміщенні, ходити у масках. Хто не має, то самі розумієте…

Продукти

Вони є у достатній кількості, але ціни значно підвищилися. Ринки не працюють, як і решта магазинів. Відчинені лише продуктові й аптеки.

Епіцентр та Нова Лінія працюють, але в обмеженому режимі.

Транспорт їздить, але як і в решта міст нашої держави у салон впускають не більше десяти чоловік.

Люди на вулиці

Після підтверджених випадків у нашій області кількість людей на вулицях значно зменшилася. Люди гуляють, діти також, але дуже мало.

Загалом же ситуація у місті зараз стабільна, хоча, не сперечаюся люди налякані, бояться вірусу.

Віримо у кращі часи.

P.S. А поки що карантин продовжено до 24 квітня. Далі буде???

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*