Кіберспорт: останні важливі ігри в Dota 2

Dota 2

Не дивлячись на загальний карантин та скасування більшості турнірів, кіберспорт приковує все більше і більше уваги. Що ж стосується DOTA2, то тут проводяться великі турніри зі значним призовим фондом, в яких команди показують досить цікаву і безкомпромісну гру.

На даний момент найбільшим турніром є ESL One Los Angeles 2020. Команди боротимуться не лише за призовий фонд турніру, а й за очки, які допоможуть їм потрапити на черговий THE INTERNATIONAL. Найзапекліша боротьба проходить у 3-х регіонах, а саме:

ESL One Los Angeles 2020

Європа та СНД

Один із найкращих колективів пострадянського простору, команда Virtus pro першими гарантувала собі місце в наступній стадії турніру завдяки впевненій грі. Доволі цікаво виглядала перша карта у протистоянні з Gambit Esports, де Gambit несподівано обіграли ведмедів, однак на наступних картах ведмеді просто знищили своїх опонентів. 2 карта закінчилася з рахунком 23-9, а 3-я вирішальна 26-4.

Захоплюючі та напружені ігри проходять у чемпіонів останніх 2-х чемпіонатів THE INTERNATIONAL. OG і B8 Esports показали дуже захопливу гру на 3-х картах, кожна з яких була вельми напруженою. У кінцевому підсумку OG все-таки взяли гору над опонентами. Цікава гра була і з колективом ViKin.gg, однак тут чемпіони в кінцевому підсумку програли.

THE INTERNATIONAL

Команда Nigma показує невпевнену гру, в одних матчах вони просто з’їдають опонентів, а в інших просто нічого не можуть зробити. Матчі у колективу нудні і з такою грою, думаю, вони далеко не пройдуть.

Команда Team Secret просто знищує в групі своїх опонентів і виграє у всіх, а ось Navi неприємно дивує всіх своїх фанатів, і не пройде в наступну стадію турніру, показуючи дуже сумну гру.

Також читайте:   Як змусити себе регулярно займатися спортом

Північна Америка

Команда Quincy Crew приємно здивувала та зайняла 1 місце в групі, перемігши Evil Geniuses в очній зустрічі. При цьому, гра складалася дуже цікаво. На першій карті злі генії просто знищили своїх опонентів менш ніж за 25 хвилин з рахунком 27-4. Друга гра вже складалася вже під диктовку Quincy Crew і закінчилася з рахунком 38-11. Третя карта йшла в рівній боротьбі до 15 хвилини, однак потім щось у фаворитів зламалося і протягом 10 хвилин вони просто дочиста програли карту, гру і 1 місце в групі. Однак в гранд-фіналі Evil Geniuses показали свій рівень і виграли турнір. Цікавою і напруженою стала вирішальна 4 карта, яка тривала практично годину, її варто окремо переглянути всім любителям гарної гри.

Dota 2

Китай

Усі матчі в регіоні нагадують класичну китайську DOTу, сенс якої нафармити ключові предмети і тільки потім починати битви. Приємно дивує команда Sparking Arrow Gaming, в грі якої практично відсутні помилки, і як наслідок, вони рухаються по турніру без поразок. Вони стали авторами однієї з найшвидшої карти останнього часу в професійних матчах, перемігши опонента менш ніж за 20 хвилин, і цим колективом став PSG.LGD. Друга карта теж була захопливою та тривала 45 хвилин, однак перемога також залишилася за Sparking Arrow Gaming.

У решті регіонів є явні фаворити, і боротьба йде за 2-3 місця.

Джерело: https://check-live.net.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*