Велосипедна доріжка на Чорновола - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на Чорновола

Велосипедна доріжка

Черговий день триває, до слова, день теплий, навіть дуже й аж проситься щоб люди виходили на вулицю й гуляли. Проте, дуже й цього зробити не можна адже у нашій країні діє карантин.

Як ви пам’ятаєте, згідно нього гуляли у парках, скверах не можна. Також не можна це робити у кількості більше двох осіб. А яке це гуляння, коли й шашлик не зробиш, не посилиш з друзями на природі. Ну, хіба що можна покататися на велосипеді.

І то, у людних місцях треба мати маску та й велосипед. Його ж то не всі мають.

Тему велосипедів згадав не просто так, адже у час карантину, який вже триває довго (збився з рахунку який вже день сиджу в хаті) саме двохколісний стане у пригоді під час прогулянок чи того ж добирання на роботу.

Хто хоч трохи вміє крутити педалями, ті знають, що у нашому місті не так то просто їздити вузькими вулицями.

На проїзній частині дуже не поїдеш адже велика кількість машин і всі тебе мали в носі. Тротуари – це теж не варіант, адже часто люди нервуються що велосипедисти їздять по їхній території й можуть виникати скандали.

Також читайте:   Як правильно вибрати розмір дитячого велосипеда

Тому, треба шукати велосипедні доріжки.

Ще минулого року автор цих рядків почав писати про велодороги в місті Лева й від сьогоднішнього дня продовжимо це робити.

Отже, на черзі вулиця Чорновола.

Починаючи від моста на вулиці Підзамче тут їхати ідеально. Є класні велосипедні доріжки й аж до Макдональдса. Далі ж по Чорновола велосипедні доріжки були лише у проекті.

Тому, доводилося їхати по тротуарі, інколи з’їздити у парк, де ходять люди. Краще ними не їздити, адже можна зробити аварію. Дітей там безліч.

Нещодавно мені довелося побувати на вулиці Чорновола. Так ось, був здивований, що там вже ближче до супермаркету «Арсен» облаштували велодоріжку.

Тягнеться вона аж майже до кінця вулиці й їхати одне задоволення.

Єдине на що треба звертати увагу, так це на велосипедиста, який їде навпроти. Бували у мене випадки, коли він не хотів поступатися.

Тому, це також треба враховувати.

Що стосується іншої сторони вулиці, то вона також знаходиться у належному стані.

Висновок – дорогу для велосипедів на Чорновола рекомендую!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*