11 варіантів використання горілки в господарстві - Блог про Львів

11 варіантів використання горілки в господарстві

Горілка

Горілка – напій, що має суперечливу репутацію. Зате вона може стати незамінною помічницею в будинку. Нижче наведено приклади застосування горілки не по її прямому призначенню.

  1. Спирт чудово очищає скло. У чистому вигляді можна швидко протерти окуляри, а розведена у воді приблизно в співвідношенні 1:10, вона допоможе до блиску відмити вікна і дзеркала.
  2. Стане в нагоді цей міцний напій і в ванній кімнаті. Заіржавілі болти, рясно политі горілкою, легше буде відкрутити, а накип зійде з кранів, окроплених цим алкогольним напоєм.
  3. Ті, хто користується бритвеними станками, знають наскільки короткий термін їх служби. Продовжити життя лез допоможе спирт. Після використання необхідно покласти бритви в ємність з алкоголем, він їх продезинфікує і не дасть заіржавіти.
  4. Міцне спиртне може перетворитися в мобільні багаторазові холодильні пристосування. Потрібно всього лише розвести горілку водою у співвідношенні 1: 1, наповнити сумішшю целофанові пакети і заморозити їх. Такі охолоджуючі бруски виручать під час подорожі на природу, а також при ударах і синцях.
  5. Мало хто знає, але спиртовий розчин здатний допомагати при опіках. Якщо нанести його на уражене місце швидко, то можна уникнути появи пухирів. Якщо ж бульбашка лусне, можна нанести на нього горілку в якості дезинфікуючого і охолоджуючого засобу.
  6. Розчин спирту, змішаний з двома десертними ложками розмарину, – відмінний засіб від лупи. Потрібно дати суміші настоятися пару днів, потім втерти в шкіру голови і дати висохнути.
  7. Жінкам, що мріють про пишну шевелюру, допоможе кілька ложок горілки, доданої в ємкість з шампунем. Міцна рідина усуває з волосся токсини і допомагає йому рости швидше.
  8. Герпес на губах швидше присохне, якщо прикласти до нього ватку, змочену горілкою.
  9. Якщо нові туфлі сильно натирають, а поміняти взуття немає можливості, врятує відомий напій. Потрібно влити по 30 мл в кожну туфельку, і через 10-15 хвилин біль зійде нанівець. При цьому туфлі точно не постраждають.
  10. Людям, що страждають від підвищеної пітливості ніг, вона допоможе позбутися неприємного запаху. Першопричиною є бактерії, що живуть біля потових залоз. Якщо натирати ноги горілкою вранці і перед сном, то мікроорганізми знищаться, і видавати амбре буде нікому.
  11. Плодові мошки бояться горілки як вогню! Досить з’єднати 40 мл з чайною ложкою засобу для миття посуду і 1,5 склянками води і ретельно протерти місце, де завелися «неждані гості». Після цієї процедури комахи самі заберуться з дому.

Якщо ви все таки надаєте перевагу класичному використанню цього напою, можу порадити недорогий та надійний Інтернет-магазин dutyk.com.ua.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*