По карантині?

Стоп карантин!

Карантин, карантин і знову карантин. Всі тільки й про нього говорять, а точніше те, як люди від нього відходять.

Ще два місяці тому у місті й країні, зокрема, була така паніка що було відчуття ніби завтра всі помруть.

Що ми маємо на даний момент? Знаковим підсумком епопеї під назвою коронавірус стало 11 травня. Надворі серйозно пригріло сонце, температура повітря піднялася до +27 градусів вище нуля й народ масово вийшов гуляти.

У цей же день у місті Лева почали відкривати генделики. Народ забув за «корону» й почав лимарити. А ще кілька днів тому мер Садовий казав, що у місті зафіксована рекордна кількість інфікованих.

Де правда?

Народ так почав «квасити», що наступного дня один із генделів прикрили.

Зараз люд трохи угомонився через дощ. На вулиці довго не посидиш, бо холодно, а всередині – не можна.

У парках люд масово гуляє. Багато хто сидить компаніями на лавочці, бували випадки розпалювання вогнища на Погулянці. Поліції взагалі не видно. Де вона подівалася? Пішла мітингувати чи що? А як лякали після 6 квітня серйозними штрафами?

Також читайте:   3 причини, чому ми не робим того, що обіцяли собі зробити

Чи носять люди маски? Швидше ні, чим так. А якщо і носять, то переважно старші люди. Молодь потрохи за них забуває. Добре, що хоч у приміщення магазинів чи супермаркетів вони заходять у «намордниках».

В кінці травня вже відновлюються змагання в українському чемпіонату з футболу, від завтра вже починають працювати магазини одягу.

У транспорті народ вже не звертає на обмеження на перевезення. Якось на днях повертався додому на велосипеді, то бачив кілька набитих людьми трамваїв.

А що каже статистика? Ледь не кожного дня в Україні фіксують від 400 до 500 нових заражень. Згадаймо перші дні, коли були такі ж цифри. Тоді всі піддавалися такій паніці, що неможливо було вийти на вулицю. А зараз, так бачу, всім пох.

Люд сприймає коронавірус як звичайний грип, ну, або ж грип свинячий, який прийшов до нас декілька років тому назад.

Як буде далі розвиватися ситуація? Думаю, що у червні вже й забудуть за коронавірус. Люди будуть вже думати куди це поїхати влітку на відпочинок. Залізниця ж й авіасполучення ще не працюють.

Далі буде????

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 14.05.2020 пише:

    Йой, та то 400-500 по Україні, а не у Львові. Що ж ти так лякаєш? 🙂
    У Львівській області зараз фіксується по 40-50 випадків.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*