Велосипедом зі Львова в Сколе. Частина перша (відео) - Блог про Львів

Велосипедом зі Львова в Сколе. Частина перша (відео)

Сколе

Після вимушеної паузи, викликаної відсутністю вашого автора у місті Лева, я повертаюся. Повертаюся аби розповісти про те, що відбувається у Львові й не лише.

Про що будемо говорити? Звичайно, так як зараз літо, то цінується активний тип відпочинку. Як я, так і мої колеги стараємося не сидіти вдома, а подорожувати, знаходити щось нове. Одним словом, щоб було що дітям розповісти й за це не було соромно.

Розпочнемо із теми велосипедів. Те, що я активно користуюся послугами цього виду транспорту, думаю не є новиною. Від дня до дня стараюся збільшувати свій одноразовий кілометраж.

Також читайте:   КВАРЦЯНИЙ розносить путінську орду/ порада Тимощуку, про незламну Україну та хитро#опих чиновників (відео)

Буквально нещодавно за день вже проїхав більше 50-ти кілометрів. Але, якщо цю відстань порівняти із відстанню, яку нещодавно вдалося подолати моєму приятелю, то аж мурахи по шкірі починають бігти.

140 (!) кілометрів за день – це саме та відстань, яку проїхали Юрич і його друг Дмитро зі Львова до Сколе. Ба, навіть більше, вони були з багажем і наступного дня ще й полізли на гору Парашку.

Дивимося першу частину крутезного відео разом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*