Використання енергії сонця для бізнесу - Блог про Львів

Використання енергії сонця для бізнесу

сонячна електростанція

Сьогодні у людей є все необхідне для того, щоб жити у злагоді з природою та не залежати від центральних енергетичних мереж. Розроблено та постійно вдосконалюються пристрої для екологічного та автономного виробництва електрики, опалення та гарячого водопостачання. За одну секунду (!!!) Сонце виробляє більше енергії, ніж люди змогли добути за всю свою історію.

Сонячні електростанції, батареї та інше прогресивне обладнання дозволить Вам використовувати силу природи. Завжди можна знайти оптимальну комбінацію пристроїв для кожного конкретного випадку та зробити свій внесок у захист навколишнього середовища. Сонце має величезну чисту силу, завдяки якій живе і розвивається наша Планета. Цієї енергії вистачить на всіх. Просто почніть її збирати і використовувати.

З кожним роком все більше підприємств вдаються до альтернативних джерел енергії, відмовляючись від газу, електроенергії, а також вдаючись до енергоефективних заходів при ремонті й будівництві об’єктів, оскільки рахунки за споживання ресурсів у виробництві є космічними. Це свідчить про соціальну відповідальність бізнесу та турботу про навколишнє середовище. Та і для бізнесу є можливість зайву вироблену енергію продавати. Держава для підтримки використання сонячної енергії у бізнесі надає підприємцям «зелений тариф» на сплату електроенергії.

До переваг сонячної енергії можна віднести:

  • відтворюваність. Сонячна енергія є поновлюваним джерелом енергії, на відміну від таких викопних видів палива (непоновлювані джерела енергії) як вугілля, нафта, газ, які за останніми даними, можуть відновлюватися, але з дуже малою швидкістю, що в майбутньому їх вже не буде вистачати для постачання енергією всього населення планети.
  • невичерпність. Сонячна енергія невичерпна, її не можна виробити занадто багато, і її завжди вистачить на абсолютно всі потреби людства протягом ще багатьох поколінь.
  • кількість енергії. Від Сонця на Землю щорічно надходить близько 1 мільярда терават-годин, в той час як людство виробляє приблизно 20 тисяч терават-годин на рік, тобто, 0,002% від сонячної енергії, що приходить на Землю.
  • безшумність. Безшумність сонячних електростанцій досгається завдяки тому, що в ній немає рухомих частин, як наприклад в вітрової установки великої потужності, де є ротор.
  • велика область використання. Сонячна енергія – це те, що можна використовувати для віддалених регіонів будь-якої країни, де немає централізованого енергопостачання. Цю енергію можна використовувати як нагрівальний елемент, і звичайно, це один з основних джерел енергії для Міжнародної космічної станції (МКС) та супутників, оскільки в космосі потужність сонячного випромінювання значно вища, ніж на поверхні Землі.

Міжнародна космічна станція (МКС)

  • економія експлуатації. Використовуючи сонячні електростанції в якості альтернативного джерела енергії, власники підприємств отримають більшу економію. Вирішальним фактором у галузі обслуговування є те, що витрати на обслуговування дуже низькі. Для обслуговування сонячних панелей необхідно лише кілька разів на рік чистити їх, в той час як гарантія виробника починається від 10 років.
  • екологічність. Проблема екології – одна з найгостріших у сучасному світі. З екологічною проблемою людство бореться всіма силами, але переважне використання невідновлюваного палива призводить до великого забруднення навколишнього середовища, величезна кількість відходів складуються на величезних територіях, що вже згубно позначається на природі і здоров’ї людини. У той час як сонячна енергетика є найбільш екологічно безпечною – будівництво сонячних електростанцій та їх експлуатація практично не призводять до викидів шкідливих речовин у навколишнє середовище.
  • повсюдність. Сонячна енергія надходить в ті місця, де світить сонце, тобто в абсолютно усі частини планети, як на екватор, так і в північні широти, що дозволяє добувати сонячну енергію де завгодно.
  • інноваційність. Сонячна енергетика не стоїть на місці. Щороку з’являються все нові розробки з більш кращих матеріалів, збільшується ККД сонячної панелі, що дозволяє сонячним електростанціям займати все менше місця і виробляти усе більше енергії.

сонячна електростанція

У Львові промислові сонячні електростанції для бізнесу проектує та зводить компанія “ВЕМА ЗАХІД”, яка має великий досвід роботи у цій галузі. Якщо потрібно будте, то знаходиться вона на вулиці Вашингтона, 7Б.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*