Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» – «GTL» – 2:0 - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» – «GTL» – 2:0

Олександр Горбей - кращий гравець матчу

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» – «GTL» – 2:0.

У шостому турі літньої першості Гранд-ліги Львівщини ФК «Галицька здоба» зустрілася із аутсайдером першості «GTL». Саме перемога в цьому поєдинку дозволяла нашій команді за тур до завершення першого етапу гарантувати собі місце у фінальній четвірці, яка й поведе боротьбу за нагороди.

Не дивно, що з перших хвилин гри «пекарі» взялися штурмувати ворота суперника. І, фактично, перша ж атака нашої команди завершилася голом. Тривала шоста хвилина першого тайму, коли чудовими індивідуальними діями відзначився Горбей. Олександр продемонстрував дриблінг і невідпорно пробив у дальній кут воріт «GTL» – 1:0.

Після забитого голу ситуація на майданчику не змінилася. «Червоно-жовті» й на далі атакували, зокрема, могли забивати Роман Москалик та Олександр Махинька, а номінальні гості переважно захищалися, зрідка атакуючи. Хоча, й за такого перебігу подій на майданчику гравці «GTL» могли забивати. Після виходу віч-на-віч Кирила Шокарєва лише стійка врятувала «Галицьку здобу» від голу.

За мінімальної переваги підопічних Сергія Тригубця команди й пішли на відпочинок.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19): відбулось жеребкування фінальної стадії

Після нього команди почали більше діяти в атаці, забуваючи за захист. Моменти біля обидвох воріт почали виникати один за одним. У складі «Галицької здоби» чудові нагоди відзначитися мали Ігор Кушецький, Нікіта Єфімов, у суперника ж найактивнішим був Володимир Великий, який повернувся на майданчик після тривалої перерви.

Інтрига ж у грі була «вбита» за 4 хвилини до завершення другої половини зустрічі, коли красень-гол забив Володимир Бобилєв. Браво!.

2:0 – не впевнена, але все ж перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволила нашій команді кваліфікуватися у наступний етап змагань.

ФК «Галицька здоба» – «GTL» – 2:0 (1:0)

ФК «Галицька здоба»: Денчук, Пунда, Москалик, Кушецький, Данів, Стефанків, Махинька, Горбей, Бобилєв, Писько, Лещишин, Паньків

«GTL»: Нуцковський, П’ятковський, Коваль, Великий, Кулачковьский, Романишин, Шокарєв, Ю. Лаврін, Я. Лаврін

Голи: Горбей, 6, Бобилєв, 26

Попередження: Романишин, 26, Я. Лаврін, 27, Ю. Лаврін, 30

Кращі гравці за версією пресслужби: Олександр Горбей – Кирило Шокарєв.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*