Гранд ліга Львівщини. MFC «Bastion» – ФК «Галицька здоба». Анонс - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. MFC «Bastion» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Чергове дербі

Гранд ліга Львівщини. MFC «Bastion» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Завтра, 22 серпня, на штучному майданчику ліцею імені І. Пулюя продовжаться змагання у літній першості Гранд ліги Львова. Зокрема, у рамках п’ятого туру відбудеться центральний поєдинок, в якому між собою зіграють MFC «Bastion» і ФК «Галицька здоба».

До цього протистояння суперники підходять, маючи у своєму активі різні турнірні здобутки. Так, підопічні Сергія Тригубця у чотирьох поєдинок тричі знали смак перемог і один раз поступилися. Підсумок – 9 балів і 2 місце в активі.

Наш майбутній суперник поступається «пекарям» двома балами. Команда Володимира Партина у чотирьох зіграних поєдинках двічі перемагала, один раз розписала мирову й, як і наша команда, поступилася в одному матчі. Підсумок – 4 місце в турнірній таблиці.

Також читайте:   Відголоски засідання Комітету дитячо-юнацького футзалу АФУ: настав час змін

Щодо історії протистоянь, то станом на 21 серпня 2020 року ФК «Галицька здоба» та MFC «Bastion» зіграли між собою 9 матчів. У них: 4 рази перемагали «пекарі», тричі «бастіонівці», ще двічі команди розписували мирову.

До речі, саме мирова була зафіксована в останньому очному протистоянні цих команд. Відбулося це 1 березня 2020 року. У рамках зимової першості «червоно-жовті» та «синьо-білі» у бойовому матчі зіграли – 3:3. За «Галицьку здобу» тоді дублем відзначився Богдан Стефанків і Олег Галянт, у «Бастіону» ж забивали: Назарій Цимбаляк (дубль) та Віталій Багряк.

Як буде цього разу покаже її величність гра, яка розпочнеться о 10 годині й це буде прем’єрний поєдинок туру.

Відеоогляд останнього поєдинку між цими суперниками можна переглянути нижче:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*