Блогу Воробуса виповнилося 11 (!) років

11 років

Останній робочий день тижня розпочинаємо з приємної новини. На цей раз я пригадав, що 18 вересня є знаковою датою для мене і блогу, який Ви зараз читаєте.

Рівно 11 (!) років тому нікому невідомий Ігор, якого колись однокурсник назвав Воробусом виклав у світ свою першу публікацію. Мала назву вона – «Всім привіт!» і від того часу, як кажуть, пішло, поїхало….

Через день я вже наважився написати пост про свій відпочинок в аквапарку міста Лева. Викладати свої думки настільки сподобалося, що після 4 постів у вересні, в жовтні я написав аж 59 (!) постів. Популярність зростала, як і коментарі. Я ще досі згадую той старий дизайн сайту, форум, коментаторів, конкурси, перший мільйон відвідувачів і велика кількість знайомств.

Не хочу хвалитися, але саме завдяки поїздкам і блогу, вдалося відвідати велику кількість цікавих місць, познайомитися з людьми, які досі зі мною товаришують.

В 11-й день народження хочу поділитися секретом, а чому ж я, все-таки, почав писати в інтернеті? Хто мене до цього спонукав?

Так ось, є у мене колега Юрій. Якось ми з ним сиділи, багато говорили, був це 2009 рік. Розповів я йому історію з першого курсу університету. Тоді, на вступній парі викладач сказала студентам написати статтю про те, ким я бачу себе в майбутньому. Як досі пригадую, цю роботу я здав першим. Я там і за дерево згадав, і за будинок, і за сім’ю тощо. На наступному занятті ця жінка мене виділила і спитала як мені вдалося написати так грамотно? Вона ще перепитала чи я часом не маю журналістських навиків? Звісно, не мав. «Просто так вдалося», – відповів юний ще Воробус.

Також читайте:   Покрова Пресвятої Богородиці

Колега з посмішкою вислухав цю історію й за деякий час запропонував пописати у блозі, який назвали Воробусом. Будете сміятися, але часто мене всі називають саме за цим ніком. Не буду лукавити, коли скажу, що люблю більше «Ігор», але Воробус ( най буде…).

Ще минулого року розповідав як це вести блог аж 10 років. Минув знову рік, нам вже 11-ть. Я став ще більш виваженішим, намагаюся писати про те, про що не пише ніхто. Моя місія в інтернеті – донести до людей те, чого вони не знають, можливо й чогось навчити.

Зупинятися на досягнутому не збираюся. Нова ціль – 10000 публікацій (на даний момент світ побачив близько 8500 дописів) і новий мільйон відвідувачів. Зараз є чотири, а треба п’ять.

Тому, читайте, критикуйте, давайте поради, а я буду намагатися задовільнити ваші потреби.

Ваш, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 19.09.2020 пише:

    Вітаю з черговою солідною датою! Непогано було б якби тут відмітилися й інші старі й нові постійні читачі і поділилися б враженнями і побажаннями що до блогу.

    • Vorobus 20.09.2020 пише:

      дякую, дякую, заходьте на сто грам 😉

      • The Notorious B.I.G. 21.09.2020 пише:

        11 років тільки й робиш шо бухаєш 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*