Функціональні та зручні – обираємо ліжко для підлітка - Блог про Львів

Функціональні та зручні – обираємо ліжко для підлітка

ліжко для підлітка

Всі батьки увесь час намагаються зробити життя свого дитя якомога комфортнішим, починаючи від середовища, в якому росте дитина і закінчуючи елементарним побутом який оточує її вдома. Коли у вас дитина досягає віку підлітка, ви намагаєтесь все більше задовольнити потреби свого чада, аби даний період віку не здавався таким важким. Дитина активна ввесь день, тому потрібно серйозно віднестись до вибору ліжка, аби Ваше дитя добре спало і прокидалось у гарному настрої.

На що потрібно звернути увагу при виборі ліжка для підлітка?

В першу чергу, запитайте в дитини, як вона бачить своє комфортне місце відпочинку? А потім, звичайно, починайте шукати разом те ліжко, яке матиме свої переваги для Вашої дитини. Підліткове ліжко Martel містить зручні шухляди і безпечне спальне місце.

Головними критеріями у виборі постають кілька пунктів, а саме:

  • основа ліжка, її розмір і матеріал з якого воно виготовлене;
  • матрац, який можете обирати разом з ліжком (саме матрац відіграє основну важливу роль у комфортному і здоровому відпочинку Вашої дитини);
  • додаткові функції самого ліжка (шухляди, борти та ін.), що може значно підвищувати ціну ліжка, але враховуйте те, що додаткові функції можуть ні разу і не використовуватись.

Починайте обирати виходячи з розмірів кімнати, де буде стояти ліжко, щоб воно не виявилось надто габаритним. Обираючи матеріал, з якого виготовлений каркас ліжка, не забувайте уточнити, чи є сертифікат про якість матеріалів, щоб бути певними в безпечності для здоров’я. Якщо ви обираєте дерев’яне підліткове ліжко, то зверніть увагу на його дно.

Є два варіанти:

  • ламелі;
  • фанерний щит.

ліжко для підлітка

В даному виборі краще зупинитись на варіанті дна із ламелей, оскільки саме таке дно краще підтримує функції ортопедичного матрацу, а також чудово знімає напругу з хребта, що забезпечує повноцінний відпочинок.

Наступний пункт у виборі – матрац

Саме на цьому пункті економити не рекомендовано. Обирайте хороший ортопедичний матрац, враховуючи його жорсткість, висоту та інші параметри, які можуть впливати на положення і навіть стан здоров’я вашої дитини.

Звичайно, у виборі підліткового ліжка Ви можете обрати моделі, які мають шухляди, тим самим зекономити простір у кімнаті, не купуючи вже додатково комод для білизни, але як вище вже вказувалось, чим більше функцій може налічувати ліжко, тим вища буде його вартість.

Пам’ятайте, що хороше ліжко, з додатковими функціями та ортопедичним матрацом не може коштувати дешево! Тому обираючи місце відпочинку, для своєї дитини – обирайте найкраще.

Підготовлено за підтримки Soloha.ua.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*