«Галицька здоба» зіграла перший поєдинок першого попереднього етапу Кубку України

Нові виклики

Вчора, 17 жовтня, у палаці спорту «Галичина» львівський аматорський футзальний клуб «Галицька здоба» стартував у новому розіграші змагань за Кубок України. У рамках першого попереднього раунду «пекарі» зустрілися з представником Першої ліги України «Рівнестандарт-ДЮСШ №4».

Розпочала цю гру краще команда-гостей. Буквально з перших хвилин цієї гри гравці з Рівне оточили штрафний майданчик нашої команди. Удар за ударом відбивав «пекар» Ігор Пунда, але й він був безсилим, коли на 3-й хвилині відзначився Дмитро Скибчик. За всіма канонами футзалу після пропущеного голу підопічні Сергія Тригубця мали би активізуватися, але цього не спостерігалося. Гравці «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» грали першим номером і не раз могли збільшити свою перевагу в рахунку.

Зрештою, так згодом і відбулося. На 6-й хвилині класною передачею від Дмитра Ситника скористався Артем Мартиненко – 0:2.

І лише після другого пропущеного голу гравці «Галицької здоби» почали створювати моменти біля володінь вже Юрія Колодюка. Якщо спершу Юрій Голубка не зумів переграти кіпера гостей, то згодом за нього реабілітувався Олег Палюх, який вдало пробив у дальній кут – 1:2. Вже за хвилину Горбей міг зрівняти рахунок, але чудом Олександр не зумів переграти 20-ого номера рівнян.

Відповідь підопічних Павла Дармовіса була миттєвою. Черговою обрізкою захисту «червоно-жовтих» сповна скористався Дмитро Жовтун – 1:3. Але, і це ще не був кінець у першій двадцятихвилинці. Один із найактивніших гравців нашої команди в цій Юрій Голубка вже за хвилину ударом із шестиметрового скоротив відставання у рахунку «Галицької здоби» до мінімуму – 2:3.

Також читайте:   «Галицька здоба» на виїзді перемогла «Любарт»

Початок же другого тайму був значно іншим у порівнянні з першим. Тут вже підопічні Сергія Тригубця грали першим номером й цілком логічно, що після серії нереалізованих моментів, «червоно-жовті» таки вирівняли цифри на табло. Це Володимир Бобилєв з третьої спроби таки проштовхнув «шкіряного» у сітку – 3:3.

Здавалося зараз «пекарі» зуміють лише розвинути свій успіх. Натомість, вони зупинилися й за три хвилини пропустили гол у своїх ворота. За «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» відзначився Владислав Гарбарук.

Звісно, що у плани «Галицької здоби» поразка не входила, то ж «коуч» Сергій Тригубець вар’ював четвірки, змінив воротаря (замість Ігоря Пунди вийшов Назарій Лазарський), але і це не допомогло. Юрій Голубка, Ярослав Писько свої моменти не реалізували, чого не скажеш за Дмитра Жовтуна та Павла Дармовіса, який фактично вирішили долю цього протистояння.

3:6 – поразка «Галицької здоби», поразка, за яку не соромно й остаточно все в цій парі вирішиться 7 листопада в Рівне, коли відбудеться матч-відповідь.

ФК «Галицька здоба» – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» – 3:6 (2:3)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Лазарський, Волошин, Горбей, Бобилєв, Стефанків, Писько, Голубка, Сивак, Палюх, Деревецький, Махинька

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4»: Колодюк, Крук, Ситник, Дармовіс, Мартиненко, Чемерис, Рафальський, Гарбарук, Скибчик, Тютюрай, Жовтун

Голи: Палюх, 11, Голубка, 15, Бобилєв, 29 – Скибчик, 3, Мартиненко, 6, Жовтун, 14, 36, Гарбарук, 32, Дармовіс, 40

Кращі гравці за версією пресслужби: Юрій Голубка – Дмитро Ситник.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*