Як це їхати велосипедом у Сколе наодинці (відео) - Блог про Львів

Як це їхати велосипедом у Сколе наодинці (відео)

Ровером у Сколе

Відомий львівський відеоблогер, велосипедист і просто файний дядько Юрич Михайлов продовжує подорожувати на своєму залізному коні. На цей раз він вирвався з теплої домівки, взяв велосипед і з ночівлею у наметі поїхав в Сколе.

Купання у холодному водоспаді Кам’янка, відвідини Гуркала, збирання грибів, традиційна рубрика “люблю поїсти”, а також чи вдасться “Паличу” вилізти на Парашку дивіться в наступному відео, але спершу процитую автора:

“Підходить до кінця літній сезон. Наступного тижня останній раз переведуть годинники і буде у нас постійно зимовий час. Цю подію потрібно було відмітити, якимось запам’ятаючим походом. Думав я не довго, Сколівщини найкраще для цього місце.
Щоб не було самотньо, запропонував другу Малому, бо їхав неділя-понеділок і всі на роботах. Але той несподівано захворів і відмовився взяти участь. А я вже настроївся і мене важко було зупинити, я поїхав сам.
Було цікаво, як воно самому. І я скажу абсолютно нормально.
Отже, планував побувати на чотирьох водоспадах: Кам’янка, Гуркало, Сопіт, Лазний і двох вершинах: Парашка (1268)і Героїв Небесної Сотні (890).
На двох водоспадах побував, на Парашку не зайшов, зате перевірив короткий шлях до Трускавця і пройшов поперек два хребта. Це також можна занести в актив і поставити плюсік”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*