«Галицька здоба» тріумфувала в Луцьку - Блог про Львів

«Галицька здоба» тріумфувала в Луцьку

Галицька здоба в Луцьку

31 жовтня – 1 листопада у луцькому РЦ «Адреналін Сіті» пройшов вже традиційний, а на цей раз вже п’ятий за ліком, турнір «Agromat cup 2020». Взяли участь у ньому 8 команд, серед яких і ФК «Галицька здоба».

З труднощами вийшовши у півфінал («Галицька здоба» у перший ігровий день провела матчі групової стадії змагань. Спершу «пекарі» помірялися силами із FC «Respect» і поступилися своєму супернику – 1:4. За «червоно-жовтих» відзначився Юрій Голубка. Після прикрої поразки у прем’єрному поєдинку, наші футзалісти більше очок не втрачали, по черзі здолавши «Агромат» (Луцьк) – 6:1 (забивали: Нікіта Єлфімов (дубль), Володимир Бобилєв, Андрій Коваль, Данило Сивак та Павло Стегніцький ) та одного з фаворитів турніру «Агромат» (Київ) – 1:0 (за «пекарів» забивав, згадуваний вище, Юрій Голубка)).

За право зіграти у вирішальному поєдинку «червоно-чорним» довелося схрестити зброю з командою «Рівнестандарт-ДЮСШ №4». Ще жодного разу нашій команді не вдавалося обігрувати цього суперника. Як виявиться згодом, саме турнір в Луцьку поставив жирну крапку в переможній серії рівнян. Героєм зустрічі став Павло Миколюк, який в другому таймі ударом зі штрафного зумів капітулювати голкіпера команди-суперника. Цей гол виявився єдиним в цій грі.

Також читайте:   ЧС-2021. Група «С». Соломонови острови – Португалія – 0:7

Фінальний поєдинок став справжньою окрасою турніру. У ньому, як і на груповій стадії, зустрілися «Галицька здоба» та «Агромат» (Київ). Завдяки класному розіграшу м’яча і влучному удару від Павла Стегніцького «пекарі» повели у рахунку, але вже у другому таймі «столичні» зуміли відігратися. Проте, останнє слово все ж було за підопічними Сергія Тригубця. Це Юрій Голубка у дуже ефектному стилі зумів перекинути воротаря «Агромату».

Таким чином, наша команда зуміла вперше стати тріумфатором цього турніру. Після фінального свистка арбітрів цієї гри відбулося офіційне нагородження команд-переможців. Приємно, що окрім медалей за перше місце «Галицька здоба» була відзначена індивідуальною нагородою.

Найкращим гравцем «Agromat cup 2020» став Богдан Стефанків.

Воротарі:
Денчук
Лазарський

Унверсали:

Бобилєв
Голубка
Стефанків
Коваль
Сивак
Єлфімов
Стегніцький
Хомченко
Миколюк
Дударенко
Богач

Це самі ті гравці, які долучилися до перемоги на «Agromat cup 2020». Сьогодні ми святкуємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*