Кубок України. Перший попередній етап. «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» – ФК «Галицька здоба». Анонс - Блог про Львів

Кубок України. Перший попередній етап. «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Матч-відповідь

Кубок України. Перший попередній етап. «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» – ФК «Галицька здоба». Анонс

Завтра, 7 листопада, у залі рівненської ДЮСШ №4 (вул. Фабрична, 7) відбудеться повторний поєдинок першого попереднього етапу Кубка України, в якому між собою зустрінуться господарі паркету «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» і ФК «Галицька здоба».

Рівно три тижні тому у першому поєдинку цих команд у Львові була зафіксована перемога рівненської команди – 6:3. У «пекарів» тоді забивали: Палюх, Голубка і Бобилєв, у суперника – дубль на свій рахунок записав Жовтун, ще по голу забивали: Скибчик, Мартиненко, Гарбарук і Дармовіс.

Щодо історії очних протистоянь, то за весь час існування команд «Галицька здоба» та «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» зустрічалися між собою чотири рази: три перемоги в активі «синьо-жовтих», одна в «червоно-жовтих».

У сезоні 2019/2020 років Другої ліги України «Галицька здоба» двічі поступилися своєму супернику. Спершу це відбулося на виїзді – 2:6 (у нас дублем відзначився Сергій Тригубець), а згодом і вдома – 3:6 (за «пекарів» забивали: Святослав Гірний, Богдан Стефанків та, згадуваний вище, Сергій Тригубець), три тижні тому підопічні Павла Дармовіса були сильнішими у Львові, а не так давно на турнірі «Agromat cup 2020», який проходив у Луцьку вже підопічні Сергія Тригубця мінімально перемогли свого суперника – 1:0 (забивав Павло Миколюк).

Насамкінець додамо, що протистояння між «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» і ФК «Галицька здоба» розпочнеться о 12 годині.

Відеоогляд першого поєдинку дивіться у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*