Кубок України. Перший попередній раунд. Матч-відповідь. «Галицька здоба» вирвала нічию у Рівне - Блог про Львів

Кубок України. Перший попередній раунд. Матч-відповідь. «Галицька здоба» вирвала нічию у Рівне

Пекарі перемогли

У суботу, 7 листопада, у Рівне відбувся матч-відповідь першого попереднього раунду Кубка України з футзалу. Після впевненої перемоги у Львові (6:3 – авт.) господарі майданчику мали лише довести це протистояння до свого логічного завершення.

Іншої думки про це були гравці ФК «Галицька здоба», які, незважаючи на обмежену кількість людей, приїхали у Рівне за перемогою.

Забігаючи наперед, варто зазначити, що перемогу здобути «пекарям» не вдалося. За те, підопічні Сергія Тригубця показали гідну гру, яка вселяє впевненість у майбутнє.

Розпочали звітну гру краще господарі паркету. Протягом трьох перших хвилин рівняни могли, як мінімум, тричі забивати. Проте, з ударами Дмитра Ситника та Владислава Гарбарука воротар «Галицької здоби» Ярослав Шуптар впорався. Поступово вже й «пекарі» почали створювати моменти біля воріт господарів. Якщо після першого удару Олександра Махиньки за «Рівнестандарт ДЮСШ №4» зіграв їхній воротар, то у другому моменті капітан «пекарів» не схибив – 0:1.

Звичайно, що у плани підопічних Павла Дармовіса поразка не входила й вони знову заволоділи ініціативою в грі. Могли забивати Олександр Крук, Дмитро Жовтун, але кіпер “червоно-жовтих” діяв впевнено.

Могли подвоїти рахунок у зустрічі й підопічні Сергія Тригубця, але Богдан Стефанків та Юрій Голубка свої моменти змарнували.

За мінімальної переваги гостей зі Львова команди і пішли на відпочинок.

Із початком другої двадцятихвилинки рівняни ще збільшили натиск на ворота нашої команди і це принесло свої дивіденди. Дмитро Ситник і ще один Дмитро Скибчик протягом хвилини вивели «Рівнестандарт ДЮСШ №4» вперед.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» - «Фуджікура». Анонс

Сергій Тригубець з таким перебігом на майданчику погоджуватися не хотів і за деякий час Богдан Стефанків вийшов на майданчик у футболці 5-ого польового гравця. Після цього на паркеті «ДЮСШ №4» розпочався відкритий футзал. У господарів могли забивати: Олександр Крук, Павло Дармовіс, у «пекарів» – Данило Сивак та Юрій Голубка, але воротарі команд-суперниць були на місці.

Найцікавіше ж у грі почало відбуватися ближче до закінчення гри.

36-а хвилина – вдало розігравши більшість, «Галицька здоба» таки зрівнює рахунок – 2:2 (відзначився Данило Сивак), але буквально в наступний атаці Дмитро Скибчик знову виводить «Рівнестандарт ДЮСШ №4» вперед – 3:2

Здавалося «червоно-жовті» знову програють своєму супернику, але на цей раз футзальний Бог був на стороні команди зі Львова. Лишалися лічені секунди до фінальної сирени, коли гравці «Галицької здоби» знову вдало розіграли більшість і Юрій Голубка вдало завершив старання своїх партнерів.

Підсумок цього двобою – 3:3. Вітаємо «Рівнестандарт ДЮСШ №4» із виходом в наступний раунд Кубка України, ми ж готуємося до нових баталій.

Кубок України. Перший попередній раунд. Матч-відповідь

«Рівнестандарт ДЮСШ №4» – ФК «Галицька здоба» – 3:3 (0:1)

«Рівнестандарт ДЮСШ №4»: Колодюк, Чемерис, Рафальський, Крук, Ситник, Дармовіс, Прислупський, гарбарук, Скибчик, Тютюрай, Жовтун

ФК «Галицька здоба»: Шуптар, Голубка, Стефанків, Махинька, Бобилєв, Сивак

Голи: Ситник, 26, Скибчик, 27, 36 – Махинька, 11, Сивак, 36, Голубка, 39

Попередження: Голубка, 13, Бобилєв, 26, Махинька, 39

Кращі гравці за версією пресслужби: Дмитро Скибчик – Ярослав Шуптар.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*