Прогноз на місяць у Львові: що чекає жителів міста? - Блог про Львів

Прогноз на місяць у Львові: що чекає жителів міста?

погода у Львові

Жовтневе тепло у Львові змінилося листопадовим похолоданням. Останній місяць осені почався з дощів, які пройшли по всій Україні. Однак найближчим часом очікується невелике потепління і припинення дощів. Про це свідчить прогноз на місяць у Львові.

Практично щороку погіршення погоди у Львові розпочинається саме на початку листопада. Ясні дні бувають вже не так часто, як в жовтні. Настає пізня осінь сира і туманна. У листопаді кількість опадів в цьому місті скорочується. В середньому вона складає не більше 40 мм. Все частіше вони випадають у вигляді дрібних дощів або характерною для Львова мжічкі. Вологість повітря в цей період дуже висока. Вона знаходиться в межах від 70 до 100%.

прогноз на місяць львів

Температура повітря відрізняється на початку і в кінці місяця. У перших числах вона становить вдень від 7 до 14°С тепла, а вночі близько 5°С з позначкою плюс. В останній тиждень місяця все частіше фіксуються нічні заморозки. Вночі температура повітря опускається до 3°С нижче нуля. Також в кінці листопада знижується денна температура повітря. Вона становить від 1 до 10°С тепла.

В листопаді посилюється вітер. При швидкості 5 метрів в секунду його пориви можуть досягати 10 метрів в секунду. Вітра південно-східного напрямку приносять холод, а вітра західного напрямку дощі.

Також читайте:   Садовий, поліція, поясність нормально правила карантину!!!

Кількість сонячних днів в листопаді перевищує кількість похмурих. Їх співвідношення становить 63 і 38%. Цікаво, що даний показник відносно стабільний вже декілька років поспіль. Слід зазначити, що всередині самого міста погода відрізняється. Найвищі і найнижчі температури фіксуються в історичній частині міста. Це пов’язано з тим, що вона розташована в низині. Разом з тим тут не так вітряно, як в високих районах. В цілому, листопад, як і грудень, вважається самим похмурим місяцем в році.

Погоднік повідомляє, що в найближчий місяць у Львові переважатиме хмарна погода. До 7 листопада в цьому місті будуть йти дощі. До середини місяця опадів не прогнозується. До 6 листопада денна температура повітря становитиме 11-13°С тепла, а нічна від 6 до 9°С вище нуля. Далі вона почне знижуватися: вдень до 7-11°С тепла, а вночі до 3-4°С з позначкою плюс. З 12 числа похолодає ще більше. Очікуються нічні заморозки, які досягнуть 1-5°С нижче нуля. Впаде і денна температура повітря. Вона становитиме всього 1-2°С тепла. Така погода збережеться до кінця листопада. З 25 по 28 листопада у Львові пройдуть дощі.

В найближчий місяць у Львові буде 6 сонячних днів, 11 днів з опадами, а також 13 днів з хмарністю.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*