«Галицька здоба» сильніша за «Нові імена» (відео) - Блог про Львів

«Галицька здоба» сильніша за «Нові імена» (відео)

Галицька здоба - Нові імена

Вчора, напередодні свята Андрія продовжилися змагання у Першій лізі футзалу Львова. У своєму другому матчі нової першості наша команда зустрілася із «Новими іменами». Шосте очне протистояння команд завершилося не простою перемогою «Галицької здоби» – 5:1.

Розпочали звітну гру підопічні Сергія Тригубця краще не придумаєш. Вже у дебюті гри завдяки класним голам Данила Сивака (у стилі Ферао) ми повели у рахунку й впевнено вели гру. Могли забивати більше, але кіпер «імен» Руслан Мірзаєв вже не помилявся. Все змінилося після відпочинку.

Чи то гравці «червоно-жовтих» зарано повірили у перемогу, чи суперник додав, але другий тайм був повністю провалений. Момент за моментом втрачали підопічні Сергія Нікітіна. До пори, до часу «Галицьку здобу» виручав воротар Дмитро Дзюба, але й він був безсилим, коли класний удар із 10-ти метрів вдався Оресту Якимову – 2:1. Ще за мить екс-гравець нашої команди Олесь Великий мав вирівнювати цифри на табло, але після його удару за «пекарів» зіграла стійка.

Також читайте:   Футзал. Кубок чемпіонів Львова. "Нові імена" 4:4, по пен: 2-0 "Інкогніто"

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Вкотре це правило спрацювало за три хвилини до завершення. Нарешті, іншого слова не підберемо, ми зуміли реалізувати вихід «3 в 2». Данило Сивак поборовся за м’яч біля воріт «Нових імен», «шкіряного» підходив Деревецький, обіграв воротаря і буквально вколотив його в сітку воріт – 3:1.

Після цього результат зустрічі був фактично визначений. «Нові імена» намагалися врятувати гру, використовуючи тактику в п’ять польових гравців, натомість отримали голи у свої ворота. За «Галицьку» відзначилися: Юрій Куриляк та Андрій Коваль. Останній може претендувати на гол туру.

ФК «Галицька здоба» – «Нові імена» – 5:1

Склад «пекарів» у цій грі:

Воробій (Дзюба), Журавчак, Коваль, Панасюк, Богданов, Яцишин, Стегніцький, Сивак, Стефанків, Хомченко, Куриляк, Деревецький

Голи: Сивак (2), Деревецький, Куриляк, Коваль.

Кращі гравці за версією пресслужби: Дмитро Дзюба – Орест Якимов.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*