Перша ліга Львова. «Галицька здоба» здобула дві перемоги поспіль (відео)

5 кілограм бананів

Перша ліга Львова. «Галицька здоба» здобула дві перемоги поспіль.

Вчора, 19 грудня, на свято Миколая наша команда зробила прекрасний подарунок своїм вболівальникам. «Галицька здоба» зуміла здобути максимум очок у поєдинках проти «Львівських Резервів» та «Lemberg».

Спершу «пекарі» здобули не просту звитягу в грі проти одного з претендентів на медалі «Львівських Резервів». Досить швидко повівши у рахунку – 3:0 (у нас забивали Андрій Коваль, дубль та Богдан Стефанків), номінальні гості поступово зуміли вирівняти гру, один відквитали, але не більше. Дмитро Дзюба і його партнери по команді зуміли відіграти «сухий» другий тайм і, таким чином, здобути третю поспіль перемогу в чемпіонаті.

У наступному поєдинку проти одного з аутсайдерів змагань «Lemberg» місце у воротах зайняв Ігор Воробій, плюс більше часу на майданчику провели гравці, які мали менше ігрового часу в попередній грі. Мова йде про Ярослава Журавчака та Назара Яцишина. Найцікавіше, що обоє зуміли відзначитися забитими голами. Для Яріка цей гол став прем’єрним у його кар’єрі за «пекарів», а для одного з старожилів нашої команди один із забитих голів став ювілейним, сотим. Вітаємо.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро без шансів програє Сент-Етьєну (відео)

Загалом цей поєдинок нагадував битву Давида та Голіафа, яка завершилася більше чим впевненою перемогою «Галицької здоби» – 12:2.

У складі підопічних Сергія Тригубця забитими голами відзначалися:

Богдан Хомченко, дубль, Богдан Стефанків, покер, Данило Сивак, Назар Яцишин, дубль, Микола Богданов, Ярослав Журавчак, авто гол

Склад у вчорашніх матчах: Дзюба, Воробій, Стегніцький, Стефанків, Сивак, Хомченко, Коваль, Яцишин, Куриляк, Деревецький, Панасюк, Богданов.

Таки чином, після 4-ох зіграних матчів в активі «Галицької здоби» стовідсотковий результат і перше місце в турнірних перегонах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*