Реалії 2020 року - Блог про Львів

Реалії 2020 року

2020

День середи, середини тижня розпочинаємо з теми філософії. Автор добре виспався, зібрався з дуками і вже зараз викладає у світ новий пост. Настрій такий.

Далі мова про 2020 рік. Для когось цей рік є поганим, для когось – класним. А яким він є для наших читачів?

У 2020 не є дивним той факт, коли ти стоїш на зупинці громадського транспорту, приїздить автобус і водій або не зупиняється взагалі, або ж впускає у салон обмежену кількість людей. Такі вже правила. Стояти чекати на наступний «бас»? Нервуватися? Викликати таксі? Що робити? Але ж корки, як бути з ними? 2020, одним словом.

2020 вже тепер не уявляю без масок. Ти можеш прийти у супермаркет, на ринок, у ту ж аптеку за товаром, а вам дорікнуть що без маски ніяк.

Тема коронавірусу взагалі дуже цікава. Згадайте початки епідемії. До перших хворих відносилися як до вірусів із фільмів жахів. У магазинах все було накрито, на ринки не впускали без масок або ж без вимірів температури. А як ганяла поліція. Це треба було бачити. Особливо це стосується випадків у столиці нашої країни.

У 2020 ми не можемо подорожувати в інші країни. Я спершу був розстроївся, але згодом зрозумів, що це, можливо, й на краще. Є час обдумати нові поїздки, повернутися до подорожей Україною, ну, і найголовніше, більше часу приділити велосипедним покатулькам. Так, як цього року я не катався. Вчора так сидів у хаті, в голові пролетіли всі поїздки. Курча ляга, та їх було багацько. Я навіть всі не зумів згадати з першого разу, довелося перелистати фото.

Також читайте:   21 червня - КОНЦЕРТ ПАМ'ЯТІ "Скрябіна" у Львові

Вже зараз, коли на вулиці істотно похолодало, почав більше ходити пішки й користуватися послугами громадського транспорту. Це не те. Розлінувався я, не можу довго чекати. То ж, напевно, прийдеться знову сідати на велосипед і катати вже взимку. Хех, знову скажуть ніби я вар’ят.

У 2020 мало хто робив весілля. А нема чого, це високосний рік. Кажуть не фарт одружуватися саме зараз. Тому, очікую фурору вже в 2021. Звісно, якщо люди зможуть звикнути до реалій коронавірусу. Та, думаю, вони вже звикли.

І так всі перехворіють рано чи пізно.

2020 став роком книг. Люд почав більше читати. Ваш автор не став виключенням. У 2020 я більше прочитав чим у минулі роки. А це й не дивно, ми багато їздили, було не до книг. А тут довелося сидіти вдома.

2020 став роком знайомств. Не знаю як там у кого, а саме в цьому році я познайомився за багатьма цікавими людьми, з яким гарно проводжу час.

Тому, теза, що так завжди не буде підтверджується. Ми – творці свого дозвілля й щастя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*