Що подарувати чоловікові на річницю весілля? - Блог про Львів

Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

подарунок чоловікові на річницю весілля

Річниця весілля – це свято, яке з нетерпінням чекає кожна закохана пара. І якщо ця радісна подія незабаром очікує і вашу родину, то ви напевно захочете вибрати найкращий презент для свого чоловіка. А якщо раптом у вас ще немає ніяких ідей стосовно такого подарунка, то ви можете вибрати один з тих, які я вам запропоную в цій статті.

Ковдра з рукавами

Якщо ви хочете зробити цікавий і в той же час практичний подарунок для свого коханого чоловіка, то ви можете зупинити свій вибір на ковдрі з рукавами. Адже цей знак уваги не просто дуже затишний, він ще і дуже корисний. Адже на відміну від звичайної ковдри, плед з рукавами дозволить вашому чоловікові займатися звичними справами, залишаючи руки в теплі. Так що він зможе спокійно працювати за комп’ютером, пити улюблений напій, гладити домашню тварину, вечеряти і робити ще багато потрібних йому речей.

Настільна гра

Ще один досить таки непоганий і цікавий подарунок для чоловіка на річницю, який точно йому сподобається. Це може бути дженга, уно, аліос, бенг, мафія, еволюція, монополія, покер і так далі. Крім того, ви можете вибрати для нього і настільні ігри іншого типу, а саме настільний футбол, хокей, більярд тощо.

Яскраве враження

Хочете здивувати чоловіка в день вашої річниці? Тоді вручайте йому не просто подарунок, а яскраве враження! Ви можете придбати сертифікати від компанії bodo, за допомогою яких ваш чоловік може відправитися на картинг, стрибнути з парашутом, подивитися на місто з висоти польоту повітряної кулі, навчитися практичної стрільби, покататися на баггі, відвідати вечерю з безлімітним м’ясом і багато іншого.

Також читайте:   Завжди актуальні фасони весільних суконь

політ на повітряній кулі

Міні-бар

Ну який чоловік хоч раз не мріяв про власний бар? І хоч подарувати йому цілий заклад ви ніяк не можете, але ви цілком можете придбати для нього міні-бар, в якому він зможе зберігати улюблені напої. Він може бути абсолютно будь-якої форми, наприклад у вигляді глобуса, каністри, карети, музичного інструменту, невеликого шафи і так далі. Крім того, ви можете купити напій, який він так любить і камені для його охолодження, так подарунок буде ще цікавішим.

Халат

Дуже милий знак уваги, який точно оцінить ваш чоловік. Радимо вам вибирати махрові виріб, адже такі халати дійсно зручні і дуже теплі. А для того, щоб ваш подарунок став більш ексклюзивним, радимо вам замовити нанесення іменного напису, повірте, ваш чоловік буде з гордістю носити такий халат.

Гаджети

Будь-який чоловік буде радий новому гаджету, так що ви завжди можете вибирати саме цей варіант для подарунка чоловікові на вашу річницю. Це може бути планшет, смарт годинник, навушники air pods, блютуз колонка, ноутбук тощо. Крім того, ви можете вручити своєму чоловікові ігрову приставку, окуляри віртуальної реальності, квадрокоптер або іграшку на радіоуправлінні, він точно буде радий подібним знакам уваги!

І що б ви не вибрали в якості презенту, головне провести час зі своїм коханим чоловіком і зробити цю річницю якомога більше яскравішою і цікавішою!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*