Враження від старту лижного сезону в Буковелі - Блог про Львів

Враження від старту лижного сезону в Буковелі

Лижний сезон

Нарешті автор блогу має більше вільного часу, то ж може розповісти про своє прем’єрне катання на лижах у цьому році.

Отже, новий лижний сезон 2020-2021 у Буковелі розпочався 4 грудня. Ігор Воробус із друзяками почекав два дні і поїхав туди 6-ого числа.

Добиралися ми на «Буку» автобусом. Його вартість у дві сторони зараз вартує 350 гривень. Чи була боязнь серед відпочивальників через епідемію коронавірусу? Як у кого. Багато хто їхав без маски, були й такі що її не знімали. По приїзді на лижний курорт я й взагалі мало кого бачив там у масці. Кажуть коронавірус оминув Буковель. Жодних обмежень там немає.

Почали ми із прокату. Не знаю як там де, а на прокаті біля підйомника №1 понабирали телепнів, які лише створювали чергу. То в них комп’ютер завис, то інтернету нема, то він не знає що робити. Цілих пів години я витратив аби взяти лижі на прокат. До речі, взяти спорядження можна лише зареєструвавшись у спеціальній системі. Старих «вуйків», які би писали все у зошит тепер нема.

Абонемент. Зараз низький сезон, то ж на Буці зараз халява. Денний абонемент + вечірнє катання зараз вартують лише 500 гривень. Так триватиме до 16 грудня, коли ціни підуть вгору.

Також читайте:   Лижний сезон: Буковель на черзі, решта чекають снігопадів....

Людей на підйомниках мало. Зранку ми взагалі думали що катаємося лише одні. Ближче до обіду відпочивальників побільшало.

Траси

Їх тоді працювало 14-ть. Але, я вам скажу, що для мене вистачало. Вже до 15 години я накатався вдосталь й у голові закрадалися думки якби то якнайшвидше лягти відпочити.

Харчування

Традиційно, у Буковелі дорогувато. Порція розсольника вартувала 80-ть гривень. Мій колега окрім нього взяв ще макарони з котлетою, вінігрет, то заплатив майже 400 гривень. Глінтвейн зараз коштує 80-ть гривень.

Підсумок

Думав, що буде набагато гірше. Коли їхав у Буку народ мені казав що там нема снігу, куди ти їдеш, кайфу ніякого. Але, по приїзді побачив, що катання досить таки пристойне. Принаймні, 30 разів Ігор Воробус спустився. Мало людей, але навіщо вони мені? Аби я стояв у черзі, як у старі добрі часи?

Сезон розпочався… Сподіваюся, у цьому сезоні я буду на лижах, як мінімум, більше 5-ти разів.

Більше фото із мого відкриття можна побачити ТУТ.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*