10 найважливіших подій футзального клубу «Галицька здоба» у 2020 році

10 подій

2021 розпочався, але за 2020 також не варто забувати.

Пресслужба ФК “Галицька здоба” вирішила підбити підсумки року, що минув. Що з цього вийшло, читайте нижче.

1. Абсолютні чемпіони Львівщини

4 січня 2020 року ФК «Галицька здоба» вдруге поспіль став абсолютним чемпіоном Львівщини з футзалу .

Здолавши у півфінальному поєдинку ФК «Мостиська», «пекарі» не відчули супротиву й у фінальному поєдинку, де був «битий» червоноградський «Агроінвест».

2. Переможець міжнародного турніру у м. Тячів

2 лютого 2020 року назавжди увійде в історію ФК «Галицька здоба». Саме у цей день «червоно-жовті» вперше в своїй історії стали переможцями міжнародного турніру Даймонд ліга «Карпати 2020». У фінальному поєдинку наші футзалісти були сильнішими за угорську команду «Балмазуйварош». Додамо, що у змаганнях взяло участь 12 команд.

3. Вікіпедія

У червні представництво ФК «Галицька здоба» вкотре поповнилося. Відтепер кожен охочий може прочитати про історію «червоно-жовтих» у світовій енциклопедії під назвою «Вікіпедія».

4. Запатентований логотип

Український інститут інтелектуальної власності 10 червня 2020 року зареєстрував свідоцтво на знак для товарів і послуг для ФК Галицька здоба».

5. Відкриття дитячих секцій

У липні 2020 року ФК «Галицька здоба» розпочав набір у дитячі футзальні секції різних вікових категорій (6-8; 9-10; 11-12; 13-18 років). Вже за місяць юні «пекарі» взяли участь у змаганнях «ECOLAND CUP 2020», а згодом і в «Кубку Покрова 2020» у Винниках.

6. 500 офіційних матчів

ФК «Галицька здоба» перетнув позначку у 500 офіційних матчів!

«Кубок Незалежності 2020» ознаменувався для нашої команди цікавою подією. Півфінальний поєдинок проти MFC «Bastion» 25 серпня став для «пекарів» 500-им офіційним за час існування команди. Нагадаємо, перший матч «Галицька здоба» зіграла 21 вересня 2013 року на турнірі «Lviv Electron Open 2013».

Також читайте:   Футзал. Гранд-ліга Львова. "Нові імена" - "Спільнота". Анонс

7. Срібний призер Гранд ліга м. Львів на відкритих майданчиках

Незважаючи на епідемію коронавірусу, ФК «Галицька здоба» взяв участь у літньому чемпіонаті Гранд ліги Львова під егідою АФЛ. За підсумками змагань, в яких взяло участь 8 команд, «пекарі» посіли підсумкове друге місце.

8. Переможець «Agromat CUP 2020»

31 жовтня – 1 листопада у луцькому РЦ «Адреналін Сіті» пройшов вже традиційний, а на цей раз вже п’ятий за ліком, турнір «Agromat cup 2020». Взяли участь у ньому 8 команд, серед яких і ФК «Галицька здоба». Приємно, що з першого разу «пекарям» вдалося здобути перемогу в цьому турнірі. У фіналі підопічні Сергія Тригубця були сильнішими за київський «Агромат» – 2:1.

9. Збільшилася чисельність підписників ФК «Галицька здоба» у соціальній мережі фейсбук

Кількість читачів офіційної сторінки ФК «Галицька здоба» стрімко зростає. На кінець 2020 року чисельність підписників налічувала 1768 «фоловерів». Це «+» 438 за минулий рік.

10. Конкурс від ФК «Галицька здоба» та «Select»

6 серпня, завершився конкурс від нашого футзального клубу. У кожного підписника спільноти ФК «Галицька здоба» була можливість виграти комплект ігрової форми нашого клубу та в додачу крутезний футзальний м’яч SELECT Futsal Tornado від Select Sport Ukraine. У підсумку перемогу здобув Назар Войтик. Подібний конкурс було проведено вперше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*