Арсенал сучасного рибалки і любителя активного відпочинку - Блог про Львів

Арсенал сучасного рибалки і любителя активного відпочинку

надувний човен для риболовлі

Ви шукаєте, де придбати якісні та недорогі надувні човни, які прослужать довго і не викличуть нарікань? Тоді ознайомтеся з багатим асортиментом нашого магазину. Сміливо вибирайте з обширного каталогу mirlodok.in.ua човен, що відповідає Вашим запитам і перевагам. Купити надувний човен тут Ви зможете на кращих умовах. Але перш визначитеся з видом конструкції, що підходить саме Вам.

Надувні човни: основні види та відмінності моделей

Човни поділяються на кілька видів:

  • Шлюпка – такий плавзасіб виготовляють з гуми, обладнують навісним транцем. Шлюпка розрахована для розміщення до 4 людей і призначена для походів на невеликі відстані. На такому судні використовують весла, парус або малопотужний мотор.
  • Спортивні човни – для більшої стійкості і надійності їх корпус виготовляють зі склопластику або деревини. Зустрічаються і надувні моделі. Часто такі судна обладнують потужним мотором.
  • Човни з Roll Up дном – вони виділяються міцним транцем, гнучким або жорстким кілем. Ці надувні човни в Україні користуються великим попитом, адже вони можуть складатися і займають мало місця.
  • Судна з м’яким дном Air Deck. Ці плавзасоби мають найменшу вагу в порівнянні з іншими варіантами човнів. Самостійне розбирання та збирання будь-якої моделі Air Deck не викликає проблем.
  • RIB-човни з гнучкими трубами, накладними дном високої жорсткості. Є моделі зі стійками управління, паливними баками та водометним мотором. RIB-човни – це вибір професіоналів.

Наш Інтернет-магазин надувних човнів за вигідними розцінками продає судна різної вантажопідйомності, форми і типу. У каталозі Ви побачите моторні і гребні судна для полювання, туристичних походів, риболовлі та подорожей. Ціни надувних човнів приваблює своєю доступністю і підходить для різного бюджету. Ви зробите відмінну покупку в нашому магазині.

Як вибрати SUP-дошку і не прогадати?

Якщо Ви збираєтеся купити сап дошку для особистого використання або в подарунок, то спочатку визначитеся з потрібним видом. Саме з урахуванням даного критерію Вам необхідно вибирати відповідний сап, при цьому ціна є вторинним фактором.

SUP-дошка

Такі конструкції підрозділяються на види:

  • All Round – універсальна сап дошка. Вона добре підійде початківцям-серферам. Її плюси – маневреність, надійність і висока стійкість.
  • Race – сап гоночного типу, широко застосовується учасниками спортивних змагань, різних марафонів, швидкісних сплавів.
  • Exploring – це моделі подовгастої форми, з невеликою шириною і гострим носом. Вони розвивають відмінну швидкість, допомагають долати значні відстані.
  • Для серфінгу – використовують для катання по хвилях, мають виражений вигин з вузьким хвостом.
  • Сап борд для бурхливої ​​води. Він досить широкий, має збільшений розмір та дуже міцний.

Любителі медитації, єднання з природою і спокійного відпочинку на воді воліють купити сап для занять йогою. Ці дошки вирізняються спеціальною формою, мають м’яку поверхню, дуже приємну на дотик.

Якщо Ви вирішили купити сап борд в Україні, то придивіться до надійних SUP-дошкок у нашому магазині. Ми впевнені, що Ви знайдете у нас відповідну модель.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*