Максим Кісіленко: «Галицька здоба» – яскрава сторінка щорічного турніру «Ліги Брендів» у Львові - Блог про Львів

Максим Кісіленко: «Галицька здоба» – яскрава сторінка щорічного турніру «Ліги Брендів» у Львові

Максим Кісіленко

Настала черга поспілкуватися з людиною, без якої би «Parimatch OPEN WINTER CUP Lviv 2021» не відбувся – Максимом Кісіленком, організатором «Ліги Брендів».

У розмові з пресслужбою ФК «Галицька здоба» він розповів про перші змагання, турнір у Львові, вихід на міжнародний рівень та багато іншого.


– Максиме, розкажіть як виникла ідея створити «Лігу Брендів», коли саме це сталося й хто брав у ньому участь?

– Перший турнір відбувся в далекому 2008 році, учасниками були працівники різних компаній із якими ми співпрацювали в бізнесі. Згодом географія учасників розширилася й на даний момент ми маємо вже стабільний склад бажаючих взяти участь у «Лізі Брендів».

– Цього року традиційні змагання у Львові зібрали лише 5 команд, яка причина такої малої явки?

– Справа в тому, що склад учасників наших виїзних змагань, які ми проводимо у Львові та Одесі на 90 відсотків незмінний. На мою думку, для проведення дводенного турніру на високому організаційному рівні кількість учасників не повинна перевищувати 12 команд. За два місяці до турніру у Львові свою участь підтвердили 12 команд. Але, свої корективи вніс COVID-19, внаслідок чого багато команд в останній момент не змогли приїхати до міста Лева, а шукати їм заміну вже не було часу.

– «Parimatch OPEN WINTER CUP Lviv 2021» – це вже історія. Чи все заплановане вдалося втілити в життя?

– Відзначу, що підготовка команд до участі в нашому турнірі з кожним роком стає все більш серйознішою та професійною. Відсутність глядачів на трибунах ПС «Галичина» не дала можливості втілити все заплановане. Ми підготували багато конкурсів для вболівальників та команд учасників. Також були заплановані виступи спортивного клубу з черлідингу «Lviv Angels». Але, знову ж таки епідемія коронавірусу далася взнаки.

– Чи плануєте ваша організація з часом вийти на міжнародний рівень?

– Чому ж ні? В цьому році до Львова мали приїхати команди з Польщі та Молдови, але не змогли через карантинні обмеження. Сподіваємося побачити їх в наступному році.

– Окрім міста Лева й інші міста приймають змагання «Ліги Брендів», розкажіть про них?

– У Києві на протязі року ми провидимо 4-6 турнірів, серед них зимовій та літній чемпіонати та кубки. В міжсезоння проводимо два виїзні турніри: другі вихідні січня – турнір у Львові, та перші вихідні серпня – турнір в Одесі, на яких запрошуємо команди зі всієї України!

Також читайте:   Громадська думка щодо діяльності львівських блогерів (відео)

– Багато організацій, які займаються проведенням футзальних змагань останнім часом великий акцент роблять на жіночі, дитячі, ветеранські турніри, чи немає у ваших планах проведення таких змагань?

– У 2020 році ми планували провести дитячий турнір та змагання серед ветеранів, але ситуація в країні не дала нам такої можливості!

– У період кризи не так легко знайти спонсорів, але, тим не менше, ви «підписали» крутих.

Насправді це дуже не просто… Минулого року, а саме перед початком зимового сезону ми почали співпрацювати з двома відомими компаніями: «Parimatch» та «kelme.ua». «Parimatch» – став титульним спонсором Ліги Брендів, а «kelme.ua» – технічним партнером. На мою думку, запорука успіху в будь-якій справі – це професійний підхід до вирішення будь-яких питань, навіть найменших. Співпраця зі спонсорами – це в першу чергу виконання взятих на себе обов’язків, та відповідальність за кінцевий результат. Ліга Брендів ставить за мету якість, а не кількість, можливо це й допомогло нам знайти спонсорів. Я дуже вдячний їм за підтримку та можливість зробити наші турніри більш цікавими для учасників та вболівальників.

– «Галицька здоба» – постійний учасник змагань Ліги Брендів.

– Для мене, ваша команда – це яскрава сторінка щорічного турніру у Львові! На даний час «Галицька здоба» є найтитулованішою командою львівського турніру, двічі ваша команда перемагала, та тричі ставала срібними призерами. Перед початком реєстрації на турніри учасники з інших міст завжди запитують чи «пекарі» братимуть участь у ньому, який склад команди. Хочу відмітити також вашого тренера Сергія Тригубця. Мені дуже подобається його професійний підхід та дисципліна в середині команди – справжній професіонал своєї справи!

На жаль, ваша команда ще не брала участі в турнірі, який ми проводимо в Одесі, користуючись можливістю – запрошую! Турнір пройде в перші вихідні серпня.

– Які новинки очікують на учасників Ліги Брендів в найближчому майбутньому?

Сподіваюсь, що період кризи закінчиться вже найближчим часом. Не виключено, що Ліга Брендів на постійній основі почне проводити змагання й по інших видах спорту.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*