Увірвався в зарубу або чому в житті треба ризикувати - Блог про Львів

Увірвався в зарубу або чому в житті треба ризикувати

Ризики

Черговий день розпочинаємо із теми філософії.

Сьогодні свято Старого Нового року, тому я вас всіх від щирого серця вітаю. Найголовніше аби ми були здорові, а там і гроші будуть, і злагода в сім’ях, і подорожі тощо.

Поки ваш автор ще нічого не святкував, гульки заплановані на вечір, то спробую порадувати наших читачів новими постами.

«Увірвався у зарубу». Саме таким терміном можу охарактеризувати своє життя у найближчий місяць. На Воробуса чекає багато подій, подорожей. Тому, трохи нервую через те, аби все у мене вдалося.

Десь думав, що, можливо щось відпаде, але ні. Воробус якщо «увірвався в зарубу», то відступати не має наміру.

Як часто в житті ви ризикували?

Ризикувати потрібно, без цього ніяк. Наведу кілька прикладів. Ось їдете ви у подорожі, є ймовірність що можете захворіти? Звичайно, що є. Але, якщо так собі подумати, то захворіти можна і вдома. Що буде тоді? Та будете лікуватися. Багато разів казав, кажу і буду казати, що всі наші проблеми заховані в голові. Якщо постійно казати про все погане, то так воно згодом і буде. Не треба робити самонавіювання.

Також читайте:   Що таке щастя?

Хочете ще один ризик? Будь ласка. Сімейне життя. Думаєте, що коли ти знаходиш пару й хочеш далі бути з цією людиною, то це не є ризиком? Звичайно що є. Ніколи не розумів людей, які по сто разів розлучаються, потім знову одружуються. Не простіше просто пожити разом, притертися один до одного? А тоді вже вирішити чи підходите ви один одному чи ні?

І ризики згодом мінімізуються.

Суперечки

Хто знає мене, ті можуть сміливо сказати що сперечатися я люблю. Інколи мені здається що роблю це я аж занадто. Краще ні з ким не сперечатися, за азартні ігри взагалі мовчу. Колись грав у комп’ютерний футбол на гроші, то потім хіба бідкався що програв тому чи іншому. Навчило…

Чому ризики мають бути в міру? Скільки вже разів мене просили піти стрибнути з парашутом. Не дочекаєтеся. Я просто не розумію що ця захцянка мені дасть, а ось наробити собі проблем зі здоров’ям можна. Хоча, я вже собі починаю навіювати.

Любіть життя, не бійтеся ризикувати, бо якщо будете сидіти вдома, то так і нічого не побачите.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*