Результати жеребкування 1/8 Ліги Європи. З ким зіграють українські команди? - Блог про Львів

Результати жеребкування 1/8 Ліги Європи. З ким зіграють українські команди?

Пауло Фонсека

Сьогодні, 26 лютого, у швейцарському місті Ньйон відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи.

Після того, як дві українські команди «Динамо» та «Шахтар» подолали бар’єр 1/16 фіналу, було цікаво, а на кого ж гранди вітчизняного футболу потраплять вже в наступному раунді.

Так ось, жереб кинуто.

Київське «Динамо» на стадії 1/8 фіналу зустрінеться із іспанським «Вільяреалом». Перший поєдинок між цими командами відбудеться у Києві 11 березня, матч-відповідь пройде за тиждень в Іспанії.

Щодо чемпіона країни, то їм випала нагода зіграти з італійською «Ромою». Так, так, саме з тією «Ромою», яку зараз тренує екс-тренер «гірників» Пауло Фонсека. Перший поєдинок «Шахтар» проведе в гостях 11 березня. Вже за тиждень італійці приїдуть в Україну.

Інші пари команд, які будуть боротися за перемогу в другому за престижністю турнірі Старого Світу мають наступний вигляд:

«Аякс» (Нідерланди) – «Янг Бойз» (Швейцарія)
«Олімпіакос» (Греція) – «Арсенал» (Англія)
«Динамо» Загреб (Хорватія) – «Тоттенхем» (Англія)
«Манчестер Юнайтед» (Англія) – «Мілан» (Італія)
«Славія» Прага (Чехія) – «Рейнджерс» (Шотландія)
«Гранада» (Іспанія) – «Мольде» (Норвегія).

Ну, що, читачі блогу, як вам результати жеребкування? Як на мене, обидві українські команди можуть на цій стадії змагань припинити участь. Чому так? Мені здається, що «Динамо» зараз явно не рівня іспанських команд. На даний момент «Вільяреал» посідає шосту сходинку в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 37 залікових балів.

Також читайте:   Санта-Барбара біля кас стадіону "Арена Львів" або як люди стоять у черзі за квитками на матч Україна - Словенія

Щодо «Роми», то з італійськими командами ми, традиційно, граємо дуже погано. Та й підопічні Фонсеки не так і погано йдуть у місцевому чемпіонаті, посідаючи з 44-а балами в активі 4-е місце.

Тому, прогноз від Воробуса – обидві українські команди зупиняться в Лізі Європи на стадії 1/8 фіналу. Можу помилитися?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*