Головний тренер ФК «Галицька здоба» Сергій Тригубець про зимовий чемпіонат Городоцького району з футзалу - Блог про Львів

Головний тренер ФК «Галицька здоба» Сергій Тригубець про зимовий чемпіонат Городоцького району з футзалу

Нові виклики

Головний тренер ФК «Галицька здоба» Сергій Тригубець про зимовий чемпіонат Городоцького району з футзалу.

Про прем’єру участь «червоно-жовтих» у змаганнях

В чемпіонаті Городоччини наша команда взяла участь вперше. Чемпіонат сподобався, практично всі команди тут однакового рівня, з якими було цікаво грати.

Чому не вдалося перемогти

Не вдалося перемогти через те, що ми програли два матчі й один зіграли внічию.

На деякі матчі ми приїжджали в оптимальному складі, але і на багато матчів не вистачало гравців, тому що багато хто працює в неділю, були травмовані гравці, а останній матч левова частка гравців грала у Львові в чемпіонаті 2 (!) ліги Львівщини. На сьогодні ми заслужили стати бронзовими призерами чемпіонату і це місце відповідає нашому рівню.

Про організацію змагань

Вона сподобалася. Всі матчі «пекарів» відбувалися за графіком. Ми були дуже здивовані, коли прибули у Городок на перший матч. На вулиці «-9», багато снігу, а майданчик був на відмінно підготовлений до змагань. Всі команди приїхали і, загалом, ми комфортно почували себе на майданчику, який надала ФФГ. Організатори чемпіонату лояльно ставилися до ФК «Галицька здоба». Коли нам було потрібно їхати на міжнародний турнір, який відбувся м. Тячів, пішли на зустріч і перенесли заплановані матчі на наступні вихідні. Сподобалося також те, що на нагородженні було багато людей, яким, напевно, не байдужий спорт у Городку.

Великий мінус змагань – це те, що не має нормального під’їзду до майданчику, відсутні роздягальні й душ. Маю надію представники влади звернуть увагу на ці деталі й зроблять все можливе аби вже наступного року команди, які будуть брати участь у змаганнях, мали кращі умови.

Загалом всім командам, організаторам чемпіонату ми хочемо сказати велике дякую і надіємося нас будуть запрошувати на чемпіонати, турніри, які будуть проводитися в Городку. Підписуйтеся друзі Городоччини на сторінку ФК «Галицька здоба» у соціальній мережі фейсбук , лайкайте і підтримуйте нашу команду.

Тільки перемога!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*