Папір для принтерів і копіювальних апаратів - Блог про Львів

Папір для принтерів і копіювальних апаратів

Папір для принтерів і копіювальних апаратів

Не всі продукти серед офісного паперу однакові. Інтернет-магазин канцтоварів Papero пропонує великий вибір паперу для принтерів і копіювальних апаратів, який підходить для різних службових потреб.

Асортимент паперу для принтера і копіра

Деякі друковані документи призначені тільки для внутрішнього використання, а інші повинні створити позитивне враження на потенційних клієнтів або ділових партнерів. Які б вимоги не ставились до Ваших документів, в Papero є відповідний папір.

Офісний папір буває вагою від 75-80 грам/м2 (звичайний багатофункціональний копіювальний папір) до 160 г/м2 з різними рівнями яскравості та варіантами забарвлення.

Типи спеціального паперу для принтерів

В той час як універсальний папір може підійти для більшості Ваших завдань із друку, в певних ситуаціях потрібен спеціальний, наприклад:

  • Папір для резюме. Продукція для резюме трохи важча від звичайного білого паперу. Іноді такий папір може мати злегка кремовий або бежевий відтінок, щоб виділитися в стосі інших резюме. Радимо використовувати саме цей вид паперу при подачі заяви на важливу роботу.
  • Товстий папір для принтерів. Папір, щільністю 150 і вище – це ще один спеціальний продукт, який набагато важчий та жорсткіший, ніж звичайний папір для принтерів. Це відмінний вибір для таких проектів, як флаєри і брошури, а також може використовуватися для друку плакатів, каталогів, листівок або візиток.
  • Фотопапір для принтера. Якщо Ви хочете використовувати свій принтер для високоякісних зображень, Ви можете інвестувати в фотопапір. Глянцевий фотопапір запросто можна використовувати для друку фотографій у домашніх умовах.

Термінологія паперу для принтера

Офісний папір буває різним. Існують різні його характеристики, такі як вага і яскравість, які роблять лист унікальним. Але як дізнатися, який потрібен Вам?

  • Яскравість відноситься до відбивної здатності паперу. Вона визначається на основі точкової шкали яскравості (часто вимірюється від 0 до 100), чим вище число, тим краща чіткість і контрастність Вашого документа. Папір з рейтингом «84» вважається стандартом. Як це вплине на Ваші роздруківки? Чим яскравіший папір, тим більш насичені й чіткіші текст і зображення.
  • Щільність паперу для повсякденних робіт на копіювальному апараті і принтері повинна бути стандартною, що означає невелику вагу. Але якщо Ви друкуєте плакати, презентаційні матеріали або інші важливі документи, подумайте про «важчі» варіанти. Більш щільний папір досить міцний і його легше складати.
  • Лазерний папір призначений для лазерного принтера. Чому його небажано використовувати в струменевому принтері? Чорнило для струменевих принтерів не надто добре прилипає до паперу, що знижує якість зображень і тексту.
  • «Струменевий» папір, як це не дивно, підходить до струменевих принтерів. Якщо Ви застосовуєте цей папір у лазерному принтері, його покриття може зашкодити Вашому пристрою. З цієї причини важливо купувати правильний папір для обладнання.
  • Перероблений і не перероблений продукт. Звичайно, головна відмінність тут в тому, що перероблений папір був зроблений паперового матеріалу, бувшого у вжитку. З точки зору якості сьогоднішні перероблені варіанти поєднуються зі звичайними пристроями і можуть використовуватися практично з усім стандартним офісним обладнанням.

Пошук підходячого офісного паперу для Вашого бізнесу

Оскільки існує дуже багато варіантів паперу для принтерів і копіювальної техніки, тому знайти саме те, що Вам потрібно, може бути непросто. Зателефонуйте за номером +38 (044) 390 32 76 або +38 (093) 170 17 90, щоб папір а4 купити в Києві оптом і в роздріб за найдоступнішою ціною з доставкою в усі регіони України.

Повідомте консультанту Papero, який у Вас тип принтера або копіювального апарату (струменевий або лазерний) і для чого потрібні Ваші документи, і Вам порекомендують марку з оптимальною вагою і яскравістю паперу для належної якості друку.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*