Перша ліга Львова. За крок до чемпіонства. Анонс суботніх матчів - Блог про Львів

Перша ліга Львова. За крок до чемпіонства. Анонс суботніх матчів

Воробус - пекар

Перша ліга Львова. За крок до чемпіонства. Анонс суботніх матчів.

Жодних вихідних без футзалу. Вже завтра, 6 березня, наша команда зіграє чергові поєдинки у рамках Першої ліги Львова. Родзинкою цього вікенду стане той факт, що вже після цих матчів «пекарі» за сприятливих умов можуть достроково стати чемпіонами. Аби приміряти «золоті» нагороди футзалістам «Галицької здоби» потрібно взяти 4 очки в 4 поєдинках.

Перший суперник – «Львівські Резерви». Початок гри о 13 годині 20 хвилин.

З цією командою «пекарі» зустрічалися у першому колі й тоді важкий матч завершився перемогою футзалістів ФК «Галицька здоба» – 3:1. У складі нашої команди відзначалися: Богдан Стефанків (дубль) та Андрій Коваль.

Загалом же історія протистоянь майбутніх суперників налічує п’ять матчів. З них: чотири у в активі «Галицької здоби» й одна в активі підопічних Юрія Цибика.

На даний момент «Львівські Резерви» після 13-ти зіграних матчів із 20-а балами в активі посідають четверте місце в турнірній таблиці й зберігають шанси на завоювання одного з комплектів нагород.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Металург Д. 1:1 Карпати (відео)

Другий суперник – «Нові імена». Початок гри о 15 годині.

У першому колі футзалісти «Галицької здоби» не відчули належного опору від свого суперника, здолавши його – 5:1. Забитими голами у складі «пекарів» тоді відзначилися: Данило Сивак (дубль), Дмитро Деревецький, Юрій Куриляк та Андрій Коваль.

Історія протистоянь

За весь час існування колективів, майбутні суперники зустрічалися між собою шість разів. У п’яти матчах перемогу святкували «червоно-жовті», одна звитяга на рахунку «імен».

На даний момент «Нові імена» після 11-ти зіграних матчів із 25-а балами в активі посідають друге місце в турнірній таблиці й зберігають шанси на завоювання чемпіонського титулу.

Запрошуємо підтримати нашу команду в цих протистояннях. Місце – зал «СКА» (вул. Генерала Грекова, 1).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*