Воробус і єгипетські геї - Блог про Львів

Воробус і єгипетські геї

Геї у Єгипті

Що ж, друзі, розпочинаємо великий цикл публікацій про мою поїздку в Єгипет. Поговорити буде про що, адже автор цих рядків не спав у готелі, а постійно рухався.

Перше про що розповім, так це про місцевих геїв. Якщо чесно, то для мене після нормальної України було важко звикнути до того, що тобі підморгують, просять номер телефону й впускають сердечка. Хоча, це відбувалося не лише зі мною.

Отже, у Єгипет я поїхав без пари. Моя дівчинка залишилася у Львові, то ж приходилося робити все самому. У перші дні я особливо уваги не звертав на те, що мені там хтось говорить. Перенестися з «-15» на «+25» – це було для мене щось. Поки пройшов акліматизацію, то минуло днів зо два.

А далі розпочалися приколи. Сиджу я на пляжі, підходить до мене якийсь єгиптянин і починає мені масажувати шию. Звісно, що відреагував я агресивно. Як так? А він собі, я роблю масаж, чого ти так? Ок, може якраз послуги надає і хоче щоб я дав йому долар?

Йдемо далі. Їдальня. Звичайно, я, як культурна людина теж питався місцевих «як справи, як їм тут працюється і так далі». Звідкіля я міг знати, що вони через деякий час будуть просити мій номер телефону, вайбер, телеграм. Я почав їм казати що я нормальний, маю дівчину, а вони мені слати повітряні сердечка.

Також читайте:   Характер і колір очей

Дурдом-веселка. Як так? Думав, що подібне відбувається лише так зі мною, але я помилився. Приходить ввечері в номер мій приятель, який має жінку й починає розповідати, що, перебуваючи в аквапарку, до нього підійшов якийсь тип і почав говорити, що він дуже гарний.

Почав уникати розмов із цими єгиптянами. Вони зрозуміли що я не ведуся. Пожартували й досить, але потім відбувся ще один прикол вже в аеропорті міста Шарм-Ель-Шейху. Прийшла наша компанія із 7-ми чоловік на реєстрацію й тут чоловік давай мені моргати. Я йому показую що він дурачок, у відповідь він до мене посміхається і просить телеграм.

Ось такий він Єгипет у плані тем зустрічей. Вже по приїзді в Україну люди мені казали що я перебільшую, що таким чином єгиптяни входять у довіру, хочуть аби у них все купували, давали їм долари тощо.

Не знаю що там вони входять чи не входять, але повітряні сердечка – це щось нездорово як і моргання в аеропорті. Тому, як будете їхати в Єгипет будьте уважнішими з цими підозрілими типами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*