Вийшов у світ новий альбом гурту “Колір Ночі” (відео) - Блог про Львів

Вийшов у світ новий альбом гурту “Колір Ночі” (відео)

Колір Ночі

Нарешті!!!

Ми так довго чекали на нову студійну роботу від гурту “КОЛІР НОЧІ”, і ось вона з’явилась – ЕР-альбом “МУЗИКА”!!! Не бійтесь – назва не має нічого спільного з легендарним альбомом гурту “ВВ” “Музіка”. Бо ця “МУЗИКА” – це щось інше. Це – те, що виходить за рамки відчуттів та створює свій добрий світ. І ця “МУЗИКА” нікого не залишить байдужим. Принаймні, справжніх фанів “КН” – так точно!!!

До нового міні-альбому увійшли деякі пісні, які фани вже встигли полюбити після того, коли вони були презентовані окремо: “Добрий вечір”, “Море”, “Гірка вода” (я звик називати цю пісню “Ясний хрін”, бо спочатку вона називалася саме так). Однак, як на мене, не вистачає тут ще однієї пісні, яку “КН-сім’я” встигла полюбити. Це пісня, під яку зазвичай фани на концертах починали водити хороводи.

Мається на увазі “Старий”. Він до цього міні-альбому, на жаль, не увійшов. Чому? Це вже, мабуть, питання до музикантів. Хоча “Старий” і без альбому став хітом.

Дуже несподівано було побачити у цьому альбомі ще одну улюблену пісню, яка завжди змушує всіх танцювати – “Лісостеп”. Зазвичай на концертах цей хітяра лунає після “Кораблів”. І коли лунає ця “пісня для бородатих”, то ноги самі йдуть танцювати. І навіть зараз, коли я слухаю цей альбом, то хочеться танцювати. “Лісостеп” став більш потужним та драйвовим. До речі, саме мелодія з “Лісостепу” стала “головною” у промо-ролику до виходу цього альбому.

Окремо виділю дві нові пісні. Відкрию таємницю: я вже задовго до виходу цього альбому знав, що у ньому будуть дві нові пісні. Тому, мені було цікаво їх послухати.

Також читайте:   Голосування за найкращу пісню у конкурсі «Заспівай у Воробуса-2»

Перша з них – це “Китайські магазини”. Судячи з назви, можна подумати, що ця пісня може бути присвячена Китаю в контексті того, що саме звідти пішла епідемія коронавірусу. Але насправді це не так. Це пісня самотнього романтика, який у дощову пору зайшов до китайського магазину в пошуках спокою, але так нічого там і не знайшов. У мене одразу виникають асоціації з двома піснями Віктора Цоя: “Прогулка романтика” та “Словно тень, бегу куда-то я, как тень”. І, до речі, у піснях Михайла Бойка самотність простежується давно. Згадайте “Старого”, “П’яну любов”, “Колесо”, і ось – “Китайські магазини”. Але кожна самотність – по-своєму цікава, і в цьому цінність таких пісень.

Друга пісня дала назву всьому альбому – “Музика”. Потужна, драйвова, зі звуком, який мені трохи нагадував “Раммштайн”. Але мені в цій пісні здивували дві речі. Перша – є таке відчуття, що я ніби вже чув цю пісню від “КН”. Але водночас я в цьому не впевнений. І друга річ, яка мене здивувала у цій композиції – це своєрідна перекличка з піснею “Кораблі”, яка вже давно є одним з головних хітів гурту. І від такого поєднання двох пісень дійсно стає тепліше…

А попереду – квітень. Місяць, який дав назву ще одному альбому “Кольору Ночі”, а також пісні. І якось символічно, що “КН” випустив свою нову студійну роботу напередодні одного з найбільш улюблених місяців гурту. Тому – “Давайте слухати музику…”.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*