Як вибрати чоловічий браслет

чоловічий браслет

Хоча різного роду прикраси асоціюються здебільшого із нарядом для жінок, багато чоловіків також на нехтують можливістю підкреслити свою індивідуальність з допомогою гарного та мужнього аксесуару. Одним із них є браслет.

Є чоловічі браслети, які підходять під почуття стилю кожного чоловіка, будь то консервативний чи сучасний. Більшість соціальних чи професійних ситуацій диктують, наскільки стриманими Ви повинні бути зі своїм вбранням та аксесуарами. Це стосується і вибору браслета.

Розглянемо, які бувають чоловічі браслети та на що звернути увагу при їх виборі.

Металеві браслети-ланцюжки

браслет-ланцюжокМеталевий ланцюжок – це класичний чоловічий браслет, який підійде кожному чоловіку та до будь-якого вбрання. Такі ланцюжки зазвичай доступні у срібному або золотому кольорах і виготовляються з нержавіючої сталі, тому вони досить міцні. Більші ланки додають стилю повсякденності, тому враховуйте розмір ланцюжка, перш ніж поєднувати його із вбранням.

Шкіряні плетені браслети

шкіряний плетений браслетШкіряний браслет – це улюблений аксесуар серферів, і хоча поціновувачі цього стилю не обов’язково «ловлять» хвилі щодня, це дизайн, який залишається популярним серед молоді. Особливою популярністю користуються багатошарові шкіряні плетені браслети, які чудово виглядають у поєднанні з простою футболкою.

Також читайте:   Бізнес-ліга Львівщини. Перша поразка ФК «Галицька здоба»

Шкіряні манжети

шкіряний манжетШкіряний манжет ідеально підходить для чоловіка, який бажає більш альтернативного вигляду, надає вбранню «рок-н-рольного» стилю. Вибирайте чорний із дрібними срібними металевими деталями для чисто рокерського стилю або більш повсякденний варіант із коричневою манжетою.

Тканинні браслети

браслет з тканиниТканинні браслети доступні в різних кольорах, це чудовий повсякденний аксесуар, який може персоналізувати кого завгодно. Цей стиль має натяк на щоденну моду, і він буде чудово виглядати з лоферами та повсякденною сорочкою, також його можна адаптувати, додавши обереги та намистини, що відображають Ваші інтереси.

Браслети з намистин або бісеру

браслет з намистинЧоловічі браслети з бісеру або намистин – це стиль авантюристів. Незалежно від того, пробуєте Ви нову їжу, досліджуєте світ чи переживаєте щось, від чого у Вас б’ється швидше серце, такий браслет відображатиме мирську природу Вашої особистості – особливо, якщо в ньому є намистини, виготовлені із землистих матеріалів, таких як дерево або камінь.

Браслет – ідеальний аксесуар, який можна додати до Вашої колекції і таким чином підкреслити свою індивідуальність. Вибрати та купити браслет можна в Інтернет-магазині на сайті blackpink.com.ua.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*