Косметологія у Запоріжжі - Блог про Львів

Косметологія у Запоріжжі

Косметологія у Запоріжжі

Вітання Львову від Запоріжжя!

Безумовно, мрія кожної жінки уповільнити час і призупинити процес старіння шкіри. Завдяки косметології це можливо здійснити! Поліпшити і вирівняти колір обличчя, позбавитися від зморшок, повернути шкірі колишню пружність і скоригувати контур губ або овал обличчя можна за допомогою косметологічних та ін’єкційних процедур.

Косметологія – це сфера медицини, яка вивчає естетичні проблеми зовнішності людини, причини, їх прояви та методи корекції. Косметологи в своїй практиці використовують як апаратні методики, так і ін’єкційні. Фахівці центру “Cosmet.expert” працюють тільки перевіреними і сучасними технологіями, обладнанням і сертифікованими медичними препаратами.

Послуги косметолога у Запоріжжі:

  1. Об’ємне моделювання і контурна пластика – введення філерів для корекції контурів особи або збільшення губ.
  2. Мезотерапія обличчя, шиї та зони декольте – ін’єкційна процедура, при якій вводяться коктейлі препаратів, що містять гіалуронову кислоту, вітаміни й мікроелементи.
  3. Ліполітична мезотерапія передбачає введення ліполітиків, які розщеплюють жирові накопичення на обличчі або на тілі.
  4. Мезотерапія волосистої частини голови – процедура, яка припиняє випадання волосся і активізує його зростання.
  5. Плазмоліфтинг – це процедура відновлення стану шкіри за допомогою аутоплазми.
  6. Електроепіляція – процедура видалення небажаного волосся за допомогою електричного струму.
  7. Біоармування – техніка підтяжки обличчя за допомогою мезониток.

Ми знаємо, що вибір косметолога – справа відповідальна, тому гарантуємо своїм клієнтам безпечне проведення косметологічних процедур. В “Cosmet.expert” працюють тільки дипломовані та досвідчені лікарі-косметологи, які підкажуть, який краще догляд підійде для Вашого типу шкіри, розкажуть про переваги тієї чи іншої послуги та нададуть рекомендації після виконаної процедури. Також варто відзначити, що косметолог деякий час підтримує контакт з пацієнтом після процедури, тому що нам важливий результат після проведеної роботи.

Вибрати і попередньо замовити дату на прийом до косметолога в нашому центрі “Cosmet.expert” Ви можете онлайн на сайті body-care.com.ua або за по телефонами 099-0809-665; 098-3459-445.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*